missdiaa مدیر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 8395 عنوان کسایی ک ماز شرکت کردید | مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 94 پست ب نظرتون کلاسای مهرش واس دوازدهمی ک پایش متوسطه مناسبه؟؟ اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟! 1404/07/17 | 20:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لواشک۱۲ عضویت: 1397/10/11 تعداد پست: 1153 از مهر پیش میرید باهاشون؟یا شمام شروع تیر هستین؟ من از شهریور شروع کردم ولی بهشون رسیدم اما تست نزدم در حد جزوه خود استاد الان هم در حد آزمون 17مهر دوره کردم
missdiaa مدیر استارتر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 8395 با قبلی ۳۵۲ تا تفاوت تراز داشتم البته قبلی نرسیده بودیم شما از تیر با ماز پیش میرید؟ اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!
قارقروت عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 3783 کدوم منطقه ای ؟کشوریت چند شد؟ منطقه ۲۴۰۰۰۰ میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️🩹
missdiaa مدیر استارتر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 8395 من از شهریور شروع کردم ولی بهشون رسیدم اما تست نزدم در حد جزوه خود استاد الان هم در حد آزمون 17مهر د ... دوره جت دیدین؟ اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!
قارقروت عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 3783 ۱۱۷۰۰۰ تا شرکت کننده داشت میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️🩹
maleka_a عضویت: 1403/12/27 تعداد پست: 585 ازمون اولته طبیعیهمن چون نرسیدم تموم کنم آزمون ندادم بدترین کار ممکن هست منم دوازده تجربیم ولی حتی کامل نخوندی همون مباحث خونده رو جواب بدهمثلا منم ریاضی رو نتونستم تموم کنم ولی آزمون دادم عضو
قارقروت عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 3783 شما از تیر با ماز پیش میرید؟ اره ولی فیزیکو ریست زدم تستم خیییییلی کم زدم میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️🩹
missdiaa مدیر استارتر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 8395 بدترین کار ممکن هست منم دوازده تجربیم ولی حتی کامل نخوندی همون مباحث خونده رو جواب بدهمثلا منم ریاضی ... اره خیلی پشیمونم اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!
missdiaa مدیر استارتر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 8395 منم میخوام شروع از مهر ببینم کلاساش شروع شده تا حالا نگا نکردی؟ اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!
قارقروت عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 3783 بدترین کار ممکن هست منم دوازده تجربیم ولی حتی کامل نخوندی همون مباحث خونده رو جواب بدهمثلا منم ریاضی ... ترازت چند شد گلم میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️🩹
شاید_دردنیایی_دیگر عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 4943 با قبلی ۳۵۲ تا تفاوت تراز داشتم البته قبلی نرسیده بودیم اون موقع رتبت چند شد؟آزمون قبلی ....عیب نداره ازمونای اولته بهتر میشی ناامید نشو
missdiaa مدیر استارتر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 8395 اره ولی فیزیکو ریست زدم تستم خیییییلی کم زدم اشکال نداره آزمونهای بعدی جبران کن اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!