2777
2789
عنوان

کسایی ک ماز شرکت کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 94 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با قبلی ۳۵۲ تا تفاوت تراز داشتم البته قبلی نرسیده بودیم

شما از تیر با ماز پیش میرید؟

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

کدوم منطقه ای ؟کشوریت چند شد؟

منطقه ۲

۴۰۰۰۰

میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️‍🩹

من از شهریور شروع کردم ولی بهشون رسیدم اما تست نزدم در حد جزوه خود استاد الان هم در حد آزمون 17مهر د ...

دوره جت دیدین؟

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

ازمون اولته طبیعیهمن چون نرسیدم تموم کنم آزمون ندادم

بدترین کار ممکن هست منم دوازده تجربیم ولی حتی کامل نخوندی همون مباحث خونده رو جواب بده

مثلا منم ریاضی رو نتونستم تموم کنم ولی آزمون دادم

عضو 

شما از تیر با ماز پیش میرید؟

اره ولی فیزیکو ریست زدم تستم خیییییلی کم زدم

میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️‍🩹

بدترین کار ممکن هست منم دوازده تجربیم ولی حتی کامل نخوندی همون مباحث خونده رو جواب بدهمثلا منم ریاضی ...

اره خیلی پشیمونم 

منم میخوام شروع از مهر ببینم

کلاساش شروع شده تا حالا نگا نکردی؟

بدترین کار ممکن هست منم دوازده تجربیم ولی حتی کامل نخوندی همون مباحث خونده رو جواب بدهمثلا منم ریاضی ...

ترازت چند شد گلم

اره ولی فیزیکو ریست زدم تستم خیییییلی کم زدم

اشکال نداره آزمونهای بعدی جبران کن