در_جست_وجوی_اینده مدیر استارتر عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 1173 عنوان چطور همچین آدمی رو باید جذب کرد 39 بازدید | 4 پست کراشم از اقوام دورمونه که نهایتا سالی سه چهار بار ببینمش چون شهر دیگه اس ولی خب من جدیدنا خوشم اومده ازش تقریبا بهش فکر میکنم یه شهر هم نیستیم و خیلی هم همو نمی بینیم که به یه بهونه ای و اینا یکم آشنا با اخلاق های هم به نظرتون چیکار میشه کرد؟ 1404/07/17 | 19:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آلینامم عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 2896 وقتی دیدیش باهاش گرم بگیر و پیجش بپرس فالو کن با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.
در_جست_وجوی_اینده مدیر استارتر عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 1173 وقتی دیدیش باهاش گرم بگیر و پیجش بپرس فالو کن من اینستا ندارم وقتی هم همو می بینیم خوبیم تو منع کلی میگیم و می خندیم شماره مو داره ولی خب قصد خاصی نداره اصلا چون تو جمع جلوی همه گرفت ولی خب پسریه که اهل دوست و دختر و ایناست به من که تا حالا پیشنهاد یا چیزی نداده میگم شاید خوشش نیومده
آلینامم عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 2896 من اینستا ندارم وقتی هم همو می بینیم خوبیم تو منع کلی میگیم و می خندیم شماره مو داره ولی خب قصد خاصی ... آمار بگیر ببین تو رابطه اس. اگه تو رابطه اس بی خیال با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.
در_جست_وجوی_اینده مدیر استارتر عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 1173 آمار بگیر ببین تو رابطه اس. اگه تو رابطه اس بی خیال نمیدونم فکر کنم باشه حسم میگه البته چون خیلی اوکیه از نظر مالی و قیافه و اینا بعید میدونم سینگل بمونه