2777
2789

زمان ما هنوز اینقدر بخور بخور نبود و خیلی ساده میگرفتن اکثریت....

آبمیوه هم میتونی بذاری

و همینطور میوه اگر خواستی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابمیوه زشت نیست برای اساتید؟

برای بچه ها گفتم 😂 برای اساتید که خودت نوشته بودی.... 

مگه از این قهوه های کاله نمیخوای بخری براشون ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

برای بچه ها گفتم 😂 برای اساتید که خودت نوشته بودی.... مگه از این قهوه های کاله نمیخوای بخری براشون ...

کلا پذیرایی ممنوع شده گفتن فقط شیرینی 

همونم برای اساتید موندم ببرم یا نه 

نفری 100 میشه برای هر استاد

کلا پذیرایی ممنوع شده گفتن فقط شیرینی همونم برای اساتید موندم ببرم یا نه نفری 100 میشه برای هر استاد

جدا ؟ چه خوب اینطوری .... پس همون شیرینی ببر

برای اساتید ولی یه نوشیدنی بذار 

شیر قهوه 80به بالا هستکیکش هم 50 بشه خیلی گرون نیست؟

چند تا هستند اساتید ؟ آره کاله گرونن قهوه هاش.... رانی چطوره ؟ اون قیمتش چند در میاد برات؟ یه مارک دیگه هم هست آبمیوه هاش شیشه ای هست.... اسمش یادم نمیاد ولی مثلا لیموناد و .... داره، اونم زیر ۸۰ هست.... اگر یادم اومد اسمشو بهت میگم شاید سن ایچ بود

کیک شکلاتی اسلایسی ۵۰ قیمتش کمه به نظرم، تهران یا شهر خودم خیلی بیشتر از این هست هر اسلایس

آره الان نگاه کردم.... آبمیوه های سن ایچ شیشه ای

ظاهرشون خیلی بهتر از کاغذی ها و معمولی ها هست

کمتر از ۸۰ هم حتما هست

طعم و کیفیتش هم خوبه

اگر متوجه نشدی کدوم بگو برات عکس بذارم

دانشگاه آزاد هستی یا سراسری ؟

من هفته پیش دفاعیه توی دانشگاه آزاد رفتم هنوز ممنوع نکردن ، پذیرایی آورده بودن

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

دانشگاه آزاد هستی یا سراسری ؟من هفته پیش دفاعیه توی دانشگاه آزاد رفتم هنوز ممنوع نکردن ، پذیرایی آور ...

آزاد

چی آورده بودن؟

ممنوع هست بقیه تخلف میکنن میبرن 

ولی من واقعاتوان پذیرایی انچنانی ندارم