2777
2789

خدایا چگونه آفریدی این چشم هارا به این زیبایی؟ طرح این چشم ها ، که قوت قلب من هستند را از چه الهام گرفته ای؟!

اولین بار که این نقاشی ات را دیدم ، ناخودآگاه در آنها غرق شدم ، غرق آن در های عسلی . مگر میشود غرق در چشم ها شد؟! مگر دریاست؟! دریا نبود اما من فرو رفتم در عسلی آن چشم ها، محو آن نگاه عمیق شدم ، غرق شدم و بی نفس ، آرامشی که در آن چشم ها حس کردم ، نفسم را برید . رخوت و کرختی در تنم پیچید از گرمای آن مروارید های رگه دار . رگه هایش قهوه ای بودند اما از جنس آتش عشق ، سوزاندند وجودم را . 

عسلی های شیرینش سرما در وجود همه مینشاند اما من را می‌سوزاند ، برای من سرشار از عشق و محبت بود . 

کهکشان چشمانش پر از شلوغی و خروش بود که در میانش گم میشدی اما من تک به تک احساس آن ستاره های رخشان را میشناسم . 

رها کردم خودم را در چشمانش / ندیدم و نفهمیدم جز گرمایش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تایپ کردم عزیزم ، میشه نظر بدید؟

به نظرم خیلی جاها اون آهنگین بودن متن به هم می ریزه 

بعد انقدر درگیر تشبیهات می شه که هدف منتقل کردن اون حس شاعرانه رو از دست می ده 

یه جاهایی هم تشبیه ها اصلا با هم جور در نمیاد اگه دچار رخوت و کرختی می شی دیگه سوختن معنا نداره

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

تایپ کردم عزیزم ، میشه نظر بدید؟

زیادی از این تشبیه به اون تشبیه رفتی.  تا میایم یکی تصور کنیم می پری تشبیه بعدی 

نقاشی

دریا 

عسل

مروارید رگه دار

شعله های آتش 

کهکشان 

ستاره درخشان 

اخرش هم ندیدی از گرمای چی مردی در صورتی که قبلش دچار رخوت وکرختی شده بودی . اخه تشبیه هم باید با هم هماهنگ باشه

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

حالا چشماش قشنگه ولی یکم تعریف کن و برو تو مسائل احساسی 

انگار شما تو همون چشم فقط گیر کردی و جلوتر نمی تونی بری