2777
2789
عنوان

نمی‌دونم من مشکل دارم یا چی تاپیک ها رو میخونم حس میکنم نود درصد

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 46 پست

همه دارن همدیگرو تحمل میکنن حتی خانواده ها من خیلی دیدم آدم ها تحمل همدیگرو دیگه ندارن از بس ازخودراضی شدن همین

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس تو خیابون هر کیو میبینم در حال بگو بخند دست و دست هم اینقدر اروم حرف میزنن باهم ادم میگه چه اقای ...

بعضی مردا بیرون از خونه فرشته هستن داخل خونه ی جلاد. مثل مرد من

والا من همچین کیسی ندیدم

اوه من تو خیابون اینقدر میبینم همچین با زناشون جیک تو جیکن اینقدر باهم حرف میزنن 

تو خیارون تابحال ندیدی یعنی هرکزو دیدی جنگ و دعوا داشتن حالا من جنگ و دعوا ندیدم تابحال

اوضاع خیلی خرابه اکثر مردم اعتماد به نفس جدایی تحمل تنهایی زندگی کردن و ..... رو ندارن

آخه چرا باید 90 درصد یک جامعه طلاق داشته باشن 

به جای این بهتره از اولش پیشگیری بشه

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
حالا اون هیچیمثلا شوهره به خانواده زنش توهین میکنهخب این ازدواج اشتباه نیست پس چیه یعنی نشون میده کل ...

همینا ک تو میگی روز اول خودشون نشون نمیدن وقتی واردش میشی طرف یکی یکی اخلاقاش رو میشه

اوه من تو خیابون اینقدر میبینم همچین با زناشون جیک تو جیکن اینقدر باهم حرف میزنن تو خیارون تابحال ند ...

بعضی مردا فقط بیرون خونه فرشتن مثل شوهر من چون میخواد خودشو برای همه خوب نشون بده برای همینم هیچکس باورش نمیشد این موجود منو کتک میزنه مدام

قطع رابطه کن لذت ببر ی جا کاسه صبرت پر میشه اون موقع قطع رابطه کن

قطع رابطه نمیتونم ولی محدود کردم بازم زنگ میزنن به شوهرم

شوهر من آدم گوشی و دهن بینی نیست. ولی خب اونا هم دست از کاراشون بر نمیدارن

آخه چرا باید 90 درصد یک جامعه طلاق داشته باشن به جای این بهتره از اولش پیشگیری بشه

از اولش چطور پیشگیری کنن من پسر عموم چندسال میومد خونه پدرم برا خواهرم درظاهرم ادم با شخصیت با کلاسی هس ولی الان ک خواهرم باهاش ازدواج کرده نمیزاره خواهرم پاش بیرون بزاره خسیسه ایراد گیره 

قطع رابطه نمیتونم ولی محدود کردم بازم زنگ میزنن به شوهرمشوهر من آدم گوشی و دهن بینی نیست. ولی خب اون ...

من با شوهرم کاری ندارم اون میره میاد ولی من نمیرم خونه اون اشغال ها اونو منو زجر دادن همین الانشم یادم اومده بود کاراشون سر سجاده گریه ام گرفت 

خیلی از زوجها هیچ آموزشی برای زندگی مشترک ندیدن

کاری به ازدواج اشتباه ندارم،اون درصد کمی هست

بیشتر مشکلات سر اینکه بلد نیستن چطور باهم رفتار کنن

مثلا خانومها محبت دوست دارن

پس به شوهرشون هی عزیزم و عشقم میگن

درحالی‌که مردها عاشق اقتدارن باید هی بهشون رئیس‌ رئیس بگی🤣

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱