2777
2789
عنوان

نمی‌دونم من مشکل دارم یا چی تاپیک ها رو میخونم حس میکنم نود درصد

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی از زوجها هیچ آموزشی برای زندگی مشترک ندیدنکاری به ازدواج اشتباه ندارم،اون درصد کمی هستبیشتر مشک ...

برای شوهر من جز  دستورات مادرش هیچی اثر نمیکنه مادرشم که از اول از من خوشش نمیاد و همیشه دستور میده بیاد منو اذیت کنه هرچی هم به مادرش محبت کردم احترام گذاشتم نشد که نشد هار تر شد آخرشم بهم تهمت دزدی زد 5ماه بهم دزد گفت آخرش عاصی شدم همه چیو بهم زدم قطع رابطه کردم 

ما یک مبحثی داریم بنام زوج الهی . جفت الهی

این خیلی مهمه

و هرکسی به زوج الهیش نمیرسه

بایداول درونت کامل الهی بشه

این مهمه

دقیقا کلمه ادم اشتباهی ..حرف درستیه

ولی خب

کارهرکس نیست خرمن کوفتن

الهی شدنم سخته دوست عزیز

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

از اولش چطور پیشگیری کنن من پسر عموم چندسال میومد خونه پدرم برا خواهرم درظاهرم ادم با شخصیت با کلاسی ...

من نمیدونم چطوری

ولی خب مگه میشه همه هم طلاق بگیرن آخه

این نشون میده یه مشکل ریشه ای وجود داره تو جامعه که 90 درصد ناراضی ان 

البته امیدوارم اینطوری نباشه طبق حرف اسی میگم 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
پس تو خیابون هر کیو میبینم در حال بگو بخند دست و دست هم اینقدر اروم حرف میزنن باهم ادم میگه چه اقای ...

ظاهر قضیه است

الان مثلا من با دوستام بیام بیرون شما از دور ببینی داریم میخندیم خوشیم پیش خودت فک میکنی چقدر صمیمی ان

در صورتی که من همون لحظه پیش اونا حس میکنم اضافیم و الکی میخندم

﴿🩵🐬﴾

من نمیدونم چطوریولی خب مگه میشه همه هم طلاق بگیرن آخهاین نشون میده یه مشکل ریشه ای وجود داره تو جامع ...

خب الان خواهر من طلاق نگرفته زندگیشم مشکلی نداره ولی چون مجبوره میسازه اگر درامد داشت پدر پولدار حمایت کنی دلشت طلاق میگرفت

از کجا بفهمیم کسی زوج و جفت ما هست

اول باید اونقدر از درون تغییر کنید که بفهمید

الهامات درونی رو درک کنید

مسیر خودسازی رو پیش برید

رفته رفته بهتون هرچیزی نیازه گفته میشه 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

پس تو خیابون هر کیو میبینم در حال بگو بخند دست و دست هم اینقدر اروم حرف میزنن باهم ادم میگه چه اقای ...

اونا اصلا نمیدونن نی نی سایت چیه 

امثال منه مشکل دار دنبال یه جایی میگردیم که از قضا نی نی سایت رو پیدا کردیم