2777
2789
خب همون یاد گیری رو از کی یاد گرفتی؟ خودت از بچگی که بلد نبودی قطعا. همین هایی که میگی بلدی باید جزئ ...

بحث من با شما به جایی نمیرسه

چون طر تفکرمون با هم متفاوته

شما از کجا فهمیدی من کار اسون انتخاب میکنم

سعی کن نظر خودت به کسی تحمیل نکنی

قرار نیست همه مثل شما فکر کنن و همه ما هم یه خدای واحد داریم با این حساب شما باید هفت میلیارد انسان بشونی جلوت یکی یکی لزشون بپرسی چرا مرجع تقلید نداری چرا و چرا و چرا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرجع من فقط احکام خداست بر پایه درستی و انسانیت

!!!

جمله سنگینی بود  

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
اینا همش کلیات که به وقتش یاد گرفتیم انواع غسل و نحوه وضو مگه قراره هر حظه مشکلی پیش بیاد خلاصه ...

خب دين بايد متناسب با مسائل روز پيش بره

احكامي درمورد انواع بانكداري هاي ربا و اسلامي

تغيير جنسيت ها

روش هاي بارداري مثل رحم اجاره اي 

و خيلي چيزايي ديگه هست كه عقل ما كه هركدوممون يه رشته اي رو خونديم به دين قد نميده اوني كه مجتهده ميتونه مسائل روز رو استدلال كنه و جواب منطقي براش داشته باشه

در ضمن هيچ بشري عقلش كامل نشده هنوز خيلي ادعاي بزرگيه در همه زمينه اي كامل باشيم

مرجع من فقط احکام خداست بر پایه درستی و انسانیت

من یه سوال بپرسم از احکام؟دوست دارم بدونم شما که مرجع تقلید ندارید چطور این سوال رو جواب میدید؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
فدات شم علامه که نیستم به اندازه درک و فهمم از کلام خدا و اندک انسانیت و تمایل به خوب بودن که درونم ...

حالا من بپرسم.

تو قرآن میگه برای وضو صورت و دستهاتون رو تا آرنج بشویید.(الی مرافقکم)

یعنیآرنج هم نیازه شسته بشه یا نه؟

فدات شم علامه که نیستم به اندازه درک و فهمم از کلام خدا و اندک انسانیت و تمایل به خوب بودن که درونم ...

این سوالم از ظاهر قرآنه.

منم ندارم

یعنی میگم ایت الله خامنه ای ولی حتی کتابشم ندارم😒

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
خب دين بايد متناسب با مسائل روز پيش بره احكامي درمورد انواع بانكداري هاي ربا و اسلامي تغيير جنسيت ...

کی گفتم من کاملم 

گفتم خودم عقل دارم و لازم نیست همه جا از کسی تقلید کنم

یعنی تو. نی نی سایت سکوت بهتر از همه چیزه

تا من نگم اره شماها راس میگین ول کن ماجرا نیستین😏

منم ندارم یعنی میگم ایت الله خامنه ای ولی حتی کتابشم ندارم😒

منم 😂😂😂😂 تو اداره مخصوصا 😂 از همه آسون تره

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒