2777
2789

بعدم هر چیزی قانون خودش رو داره. رانندگی میکنی باید یک سری قوانین رو رعایت کنی. وقتی یه جایی تابلو پارک ممنوع زده یا حمل با جرثقیل قطعا نمیرید اونجا پارک کنید و میدونید که اگه بخواید لج کنید و پارک کنید خودتون ضرر می بینید چون جریمه میشید.و مدام هم ادا اصول در نمیارید که چرا پارک ممنوعه من قبول ندارم . کی این قوانین رو وضع کرده چرا وضع کرده دلم میخواد پارک کنم و ... .اگه پارک کردی میان ماشینتو میبرن حالا هرچی میخوای بگو دلم پاک بود و از این حرفا شما خاطی هستی و جریمه میشی

احکام خدا هم همینه دقیقا. باید پیروی کنی .بقیه حرفا هم مغلطه است.اگرم پیروی نکنی دودش تو چشم خودت میره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا مراجع میگن موقع رمضان اذان که گفتن دیگه حق نداری چیزی بخوری اما من قبول ندارم تو قران گفته از ط ...

خب برای همین میگند مرجع تقلید داشته باشید.

اینکه این آیه چطور ترجمه و تفسیر بشه.هر حرفی در کلام عرب معانی خاص خودش رو داره که اگه در کنار یه کلمه دیگه بیاد چه بسا تغییر کنه.

این نظر هم اهل تسنن میگند.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
من تو قران خوندم اینو کلیم باهمسرم در موردش بحث کردیم یادم نیست کدوم ایه بود و کدوم سوره 

سوره بقره است فکر کنم

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
😐 اولا این یعنی چی یعنی شما خیلی مسلمانی خیلی بلدی من سرچ میزنم همون مطالب مراجع تقلید میاره من ...

من مثال زدم فقط

خب نمیشه که برای هر مطلبی از یه مرجع پیگیر باشی

بعدم باید تمام واجباتت براساس گفته ی مرجعت باشه. نحوه ی وضو نماز غسل و.... . نه فقط وقتی سوال داری بری سراغش

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

چرا صدقه ب سيد نميرسه 😐 فرقش با خمس چيه از نظر دين؟

صدقه عام هست.

خمس خاص.هر دو انفاق در راه خداست اما یکی رو خدا واجب کرده و یکی هم نه.اما سفارش زیادی شده به صدقه دادن.

من مثال زدم فقط خب نمیشه که برای هر مطلبی از یه مرجع پیگیر باشی بعدم باید تمام واجباتت براساس گفته ...

در مورد واجبات كه نظرات مراجع فرقي نداره عزيزم. 

دين يك سري بديهيات داره كه واسه همه هم مشخصه مثل نماز و روزه و محرم و حجاب و اينا... 

نظر مراجع هم تفاوت هاي زيادي نداره ،در  يه سري نكات ريز بعضا تفاوت نظر دارن

من مثال زدم فقط خب نمیشه که برای هر مطلبی از یه مرجع پیگیر باشی بعدم باید تمام واجباتت براساس گفته ...

اینا همش کلیات

که به وقتش یاد گرفتیم

انواع غسل و نحوه وضو

مگه قراره هر حظه مشکلی پیش بیاد

خلاصه کلام هر کس یه عقیده ای داره

و من معتقدم همه ما عقل و شعور داریم و در حد نرمال همه چیز رو بلدیم و هر. جا لازم باشه نظر خودم و. عقل خودم حکم کنه همون کار انجام میدم

اینا همش کلیات که به وقتش یاد گرفتیم انواع غسل و نحوه وضو مگه قراره هر حظه مشکلی پیش بیاد خلاصه ...

خب همون یاد گیری رو از کی یاد گرفتی؟ خودت از بچگی که بلد نبودی قطعا. همین هایی که میگی بلدی باید جزئیات و مسائلت رو هم از طریق یک عالم برطرف کنی. کلا با یه راه و روش پیش بری نه هر سری از هرکسی اسونتر بود پیگیر باشی

در مورد واجبات كه نظرات مراجع فرقي نداره عزيزم.  دين يك سري بديهيات داره كه واسه همه هم مشخصه ...

بله درسته

من تو قران خوندم اینو کلیم باهمسرم در موردش بحث کردیم یادم نیست کدوم ایه بود و کدوم سوره 

ميدونم از سوره بقره س

به فجر و ليل اشاره شده تو آيه اش

كه فجر دقيقا زمان اذان صبحه و ليل دقايقي بعد از غروب آفتاب كه موقع اذان مغرب ميشه

معناي ليل تو قرآن همون شب هست