باردارم حالم خیلی بده همش تهوع بیحالی سنگینی سر بعد من خودم بچهی دوم نمیخواستم شوهرم اصرار و اصرار که باز بچه میخوام منم امروز باهاش دعوا کردم که تو منو به این حال و روز انداختی حالا مگه بچهی دوم قراره چه گلی به سرت بزنه که منو تو این عذاب انداختی بیچاره مظلوم هیچی نگفت کاش خدا مرگ منو میداد دیگه این دنیا را نمیخوام
منم تا ۱۵ هفته خوراکم ماست و نون خشک بود و مدام زیر سرم رفتن از شدت ویار
تحمل کن تموم میشه
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
من که شخصا دو تاپسر دارم هیچ تاجی بسرم نزدن و نمیزنن..ولی خوب شما بچه ی دومته دیگه ..نمیشه که اون بچه هم تنها باشه خواهروبرادر میخواد..الان که حامله هستی دیگه شوهرتم اذیت نکن یه پیامک خوشگل بهش بده از دلش در بیار ،اینروزاتم میگذره من خودم جفتش و حالم بد بود شهر غریب هیچیکیو نداشتم ،جفتشونم بد خواب کلی اذیت شدم ولی اینقد زود میگذره، از طرفی بچه ت همبازی داره در آینده ..خدا حفظتون کنه ،به پای هم پیر بشین
من الان سه ماهه دومی رو آوردم زندگیم جهنم شده لحظه لحظه م شده استرس. میگم خدا لعنتت کنه مرد تو فقط تولید کردی گذاشتی ور دل من بدبخت . خدا کمکم کنه به سلامت این بچه هم بزرگ بشه دیگه غلط میکنم غلط میکنم بچه بیارم . ای خدااااا