2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردم دلم براش سوخت

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 29 پست
دقیقا تو شرایط توم خیلی خیلی بدهخونه ترکیده اما عین جنازه افتادم و شوهرم اصرار ب بچه دوم داشتچرا تمو ...

معده‌ی من انگار اعتصاب کرده نصف شب بالا آوردم صبح هم دو بار همشم زرداب لعنتی تمومی نداره انگار از زندگی افتادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست تنها واقعا سخته بچه‌داری منم زایمان کنم کسی را ندارم کمکم کنه خودمم و شوهرم🥺

من شوهرم هم کمکم نمیکنه دو دقیقه بچه بدی دستش پشیمون میشی... بچم بزرگ شده بود تازه داشتم نفس میکشیدم باز خودمو بدبخت کردم 

من شوهرم هم کمکم نمیکنه دو دقیقه بچه بدی دستش پشیمون میشی... بچم بزرگ شده بود تازه داشتم نفس میکشیدم ...

منم با خودم همینو میگم بچه اولم بزرگ شده به جای اینکه یه نفس راحت بکشم دوباره اسیر کردم خودمو

نه والا ولی نمیدونم چرا بچه سوم همسایه انقدر برات مهمه و انقدر حرص میخوری اخ به تو چه

حرص نمیخورم آیدا دشمن من هست خودش و باباش جمشید میخوان خانه ما را مفت از چنگ ما در بیارن 

آیدا سلیطه انتر

معده‌ی من انگار اعتصاب کرده نصف شب بالا آوردم صبح هم دو بار همشم زرداب لعنتی تمومی نداره انگار از زن ...

دمیترون نمیخوری؟

من اوایل میخوردم خوب بود اما گفتن نخوری بهتره منم میترسم

مامان یه پسر کوچولوی خوشگل هستم خدا بعد ۵سال سختی فرشته کوچولومون بهم داد🤗
دمیترون نمیخوری؟من اوایل میخوردم خوب بود اما گفتن نخوری بهتره منم میترسم

منم یه مدت نخوردم داغون شدم کلا همه‌چیز را بالا میوردم الان سه روزه میخورم بهتر از قبل شدم ولی همچنان در عذابم کامل جلو تهوعم را نمیگیره اگه اون موقع ۱۵ دفعه در روز بالا میوردم الان شده ۵ دفعه

منم یه مدت نخوردم داغون شدم کلا همه‌چیز را بالا میوردم الان سه روزه میخورم بهتر از قبل شدم ولی همچنا ...

اره کامل نمیگیره ولی باز بهتره 

منم اگ زیاد بد بشه حالم میخورم 

چند هفته ای من تازه رفتم تو ۱۱ میگن ۱۲ تهوع قطع میشه درسته بنظرت؟

مامان یه پسر کوچولوی خوشگل هستم خدا بعد ۵سال سختی فرشته کوچولومون بهم داد🤗
آیدا کیه؟ دیگه تحمل ندارم اینقدر حالم بده کامل روحیه‌امو باختم

باز خدا کنه یکی حالتو درک کنه پیش ما یکی حامله باشه افسرده باشه یه داد بزنه غر بزنه میگن دیوونه تازه کتمشم میزنه من هیچ وقت یادم نمیره سر بچه هام هردو خیلی کتک خوردم مثلا سر پسرم ویار شدید داشتم نا نداشتم ظرف بشورم آنقدر من و زد که الان بچم مشکل داره ،😭

باز خدا کنه یکی حالتو درک کنه پیش ما یکی حامله باشه افسرده باشه یه داد بزنه غر بزنه میگن دیوونه تازه ...

عزیزم🥺 

چقدر زنها گناه دارن هم این همه عذاب بکشن تو بارداری هم اینجوری اذیتشون کنن

عزیزم🥺 چقدر زنها گناه دارن هم این همه عذاب بکشن تو بارداری هم اینجوری اذیتشون کنن

به خدا انقدر نزاشت بابامو ببینم تا خبر رسید فوت کرده بعدشم برای ختمش کلا دوبار گذاشت برم اونم تنهایی بچهامم ندادن میگفت به ساعته برمیگردی هیچ وقت نمیبخشمشون همیشه میگم اوندنیا صد در صد جهنمه براشون من گذشته خیییلی سختی داشتم حتی کسایی که من و میشناسن وقتی منو میبسنن با افسوس و بغض نگام میکنن باورت میشع به بار سر بارداری بستنی هوس کردم برام نخرید گفتم عب نداره نمیخورم بعدش شبش منو میزد مامانش میگفت چرا میزنی میگفت صبح بهم گفت بستنی میخوام عوضی مثل بچه هاست مادرشم میگفت راست میگه به زنه گنده ای خجالت نمیکشی بستنی میخوای ...وقتی با اون شکم زیر دست و پاش کتک میخوردم فقط دعا میکردم بچه سالم باشه همش شکمم و گرفته بودم الان بچم مشکل داره بهم میگن عرضه نداشتی بچه مثل ادم به دنیا بیاری مشکلشم فقط کلشه اب رفته تو سرش سرش خیلی بزرگه چون لاغرم هست بدتر دید داره بچم کلاس اول همش تو کلاس کلاه سرش میکرد کسی نبینه