2777
2789
عنوان

مادرشوهر

83 بازدید | 10 پست

بخاطر متلک هاش خونش نمیرم شوهرم فرش مادرشو می‌شست گفت بیا آب بگیر در اون پنج دقیقه که آب گرفتم رو فرش .اونجا نیشش رو زد و آمدم خونه و الان میسوزم

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین
خدا رو شکر اومدی خونه ات دوری.بعضیا با مادر شوهر زندگی می کنند تو نی نی سایت.دفعه دیگه کار نکن براش.

دور نیستم باهم تو یه ساختمونیم .بعضیا بلد نیستن حرف بزنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا رو شکر اومدی خونه ات دوری.بعضیا با مادر شوهر زندگی می کنند تو نی نی سایت.دفعه دیگه کار نکن براش.

بخاطر همسرم رفتم اب بگیرم فرش شسته بود تمام شده بود شوهرم گفت بیا این آب اخرو تو بریز همینکه منو دید یه عالمه حرف بارم کرد سوخت که پسرش کار کرد و من کار نکردم 

مگه بیکارم برم کمکش صدسال سیاه هم بگذره یدونه بشقاب براش جابجا نمیکنم چون نمی‌فهمه هیچ بلکه متلک بارونت میکنه یه قابلمه اش بردم براش هفته پیش بود .اصلا نگفت ممنونم .بمادرم میگم میگه اون اش رو کم دونسته میخاسته بری خونشو بشوری عذاشو بپزی به دختراش سرویس بدی

وقتی خودشون دختر دارن چرا ما بریم کار کنیم خوب کاری کردی اصلا نرو

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

من خیلی خدمات دادم از روی سادگی ولی چند سال زرنگ شدم دیروز بهم گفت بیا پرده هارو بکن حرفو عوض کردم خودش فهمید وقتی دختراش میان میرن بالا بالا می‌شینن خب برن کارای مادرشون رو بکنن

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
من خیلی خدمات دادم از روی سادگی ولی چند سال زرنگ شدم دیروز بهم گفت بیا پرده هارو بکن حرفو عوض کردم خ ...

مادرشوهر من میگفت دخترام از نردبان بالا برن پاشون میشکنه بیاتو بالا برو

دور نیستم باهم تو یه ساختمونیم .بعضیا بلد نیستن حرف بزنن

آره واقعا بعضیا بلد نیستن 

خب کاری نمیشه کرد.

مثلا تو همین نی نی سایت پنج دقیقه پیش یکی تاپیک زده بود برای دوست پسر جدیدش و خودش بهش می خندید چون هیجان زده شده بود. 

گفتم داره مختو می زنه و حرفاش صادقانه نیست. 

چند نفر دیگه هم همینو بهش گفتن‌.

بعد اومد منو ریپلای کرد به فحاشی! تاپیکشم قفل کرد. تربیت پدر و مادرش نشون داد. 

خب به نظرت باید ناراحت بشم؟ یا اصلا بازم ریپلای کنه به نظرت پیامشو می خونم؟ نه!

خب شما هم تا جایی که میشه باهاش صحبت نکن عزیزم.

منظورتون از بالا بالا نشستن چیه؟؟

یعنی مثل مهمون قسمت خوب خونه بشینه و ازش پذیرایی کنن

آره واقعا بعضیا بلد نیستن خب کاری نمیشه کرد.مثلا تو همین نی نی سایت پنج دقیقه پیش یکی تاپیک زده بود ...

بهترین کار سکوته .با من حرف نمیزدم با شوهرم حرف می‌زد یهو توپید به من