2777
2789

امسال  مثل سالهای قبل  بهم گفت جوری سورپرایزت میکنم  ک  فکت بیفته 

بگم ک سالهای قبل یا  نبود و با نبودن و بی تفاوتی سورمرایزم میکرد یا اگر بود یه بهانه ای درست میکرد  منو کتک بزنه  یه جوری مرگم میکرد  خلاصه  سرتون درد نیارم من  اصلا  زندگیم جوری نیست ک از این موجود گلایه تولد و این چیزا داشته باشم چون ادم احساساتی ام از این طریق منو فقط میجزوند   نمیدونم  لذت میبره از حرص دادن  امسال ولی بیاطن بگم چکار کرد منو میبرد بازار  میگفت طلاهار ببین گرمی شده ۱۱ و ۴۰۰ و  ۰۰۰ ولی یه انگشتر یا نیم ست  انتخاب کن   منم چون مدل  کثافتشو میشناسم  هیچ واکنشی نشون ندادم    اصلا  فقط الکی    رد میشدم  میخواستم تایم بگذره میدونستم ادمیه ک  اگر چیزی انتخاب کنم یا   بگم  برداره   یا خودمو خشحال نشون بدم ک اره  دستت درد نکنه مرسی خودت بخر  به هر طریقی ۰۰۰   این بشر   پام  میرسید خونه   اتیش ب پا میکرد  منم بی خیال گفتم  کی طلا میخواد  سرت سلامت  همین ک یادته دستت درد نکنه    اینم  انگار نقشش عملی نشد    این جریان مال پری روزه  

خلاصه  از بازار بر گشتیم خونه    بگم بقیشو  ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد ناراحت شدم برات

با یه دیوونه داری زندگی میکنی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

امدیم خوته    میرفت تو اتاق درو میبست   مثل همیشه ک مثلا منو حساس کنه  چون کلیپ مسخره بازی دخترا میزاشت صداشم بلند  ک دارن لوندی میکنن  و  مثلاااا تلاش  میکرد منو حساس کنه    دید نقشش نگرفت امد تو اشپز خونه  زنگ‌زد ب چند تا راننده ک مثلا این سرویس برن جاده  بار بزنن این نره منم شیتم خبر دار شد   ک این ول کن نیست   وقتی قط کرد گفتم مگر نمیخوای بری  خودت گفت نهههه تولد عشقمهههه میخوام بمونم امسال جبران کنم     شنیدم تو حرفاش  ک میگفت این سرویس ۱۲ تومن میخواد بده راننده ک فقط بره بندر و بیاد    منم میشناسسسسممم دارم با چ گرگی زندگی میکنم    و میدونستم اگر  بفرسته و ۱۲ بده اندازه قرون ب قرون  از سلولای بدنم میکنه !  گفتم عزیزم نمیخواد   چ کاریه ۱۲ بدی    خودت برو   من انتظاری ندارم میخوای بمونی چکار اگر خودت خسته ای   حرف دیگس اگر ن ک یه اعترافی بکنم رک    من میترسم تو راننده بفرستی  ماشینو ببره  لاستیکی چیزی بترکه اروری بیاری یا هر چیزی   تو  میدونی ک خر منو میچسبی میگی بخاطر تو این کارو کردم و فلان و بهمان   بی خیال  خودت برو   

برداشت گفت نکنه نقشه ای داری میخوای منو دک کنی  گفتم ن دوست داری برو دوست داری نرو     هی چپ چپ نگام میکرد  دست اخر  تا لحظه اخر مثلا جوری رفتار میکرد ک میخواد بمونه ثانیه اخر ک داشتم میرسوندمش پایانه ک بره ماشینو تحویل راننده بده  خودشم پرید تو ماشین رفت !    من  همینجور هاج واج نکاش کردم      

دیگه  شب بود و بر گشتم خونه   

ببخشید ک اینار و تایپ میکنم فقط میخوام بدونین ک اصلا  هدف شوهرم   جز جزوندن من  نبود و نیست 

خلاصه خلاصه کنم صبح زنگ زد  ک بیدار شدی  گفتم اره    گفت بهترین کار کردم امدم چی ماشین بدم راننده خدا میدونه چکار بکنه  

گفتم   اره خوب کردی  

گفتم اره الکی میموندم ور دل تو زنیکه بی خود ک چی  بشع !  این رانندم  اینجا دخترای خشکل  داره هواشم بهشته    اطراف شیراز بود  

منم گفتم خب  اره دخترای شیراز ب خشکلی معروفن    الان من چکار کنم    هیچی شروع کرد ب فحاشی ک تو زنیکه  بدستی کاری کردی ک راننده  بگیرم    ک تنها نیااام  ک  دختر سوار نکنم !!!!!! بعد 

وای خدا من چقدر حقه بازه 

به کی برده اینا رو از کی یاد گرفته ؟ 

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺