برداشت دید اصلا راه نداره منو بترکونه و بسوزوندتم بنده خدا فکر کرد ۴ شنبه ۱۷ مهره مثلا میخواست تولدمو زهرم کنه
برداشت از اندام دخترای سفید اونجا و پری همه جاشون مثل ح شری ها حرف زد لهنش واقعا تهوع انگیز بود قسمت جالبش اینه گوشیم هنگ بود ن میتونستم صداشو ضبط کنم ن قط 🔥💔🍂
همینجور مثل مستای روانی صداش ب خر خر افتاده بود و حتی جوری لهنشو میکرد ک انگار داره ببخشید اونارو میخوره ! بعدش خودش قط کرد منم بغضم ترکید و زنگ زدم فقط بگم چرا از زندگیم نمیری دید دارم گریه میکنم گفت خیییلی از تو خشکلترا واسم هستن خو عنمم نیستی گوشیو قط کرد و گذاشت رو رد من پیام دادم بیا جدا شیم تو زندکی چی ازت کندم ک اینقدر منو ویران میکنی ارثبابامو خواستی نتونستم ازش بگیرم تو منو نمیخواستی از اول دنبال ارث بودی کاری میکردی خود کشی کنم از اول پول نداشتی عقده خیلی چیزار داشتی الان در امد بالا داری داری رواتی میشی ک اون مدل دخترا رو نگیری بقلت !!! خب طلاق منو بده از دیروز چند بار زنگ زدم از دسرس خارج کرد و عکسماشینشو گذاشت پروفایلش ک مثلا رفته تفریح حذفش کردم و گوشی خودمم از دسرس خارج کردم و الان با وای فای وصلم
و بگم دخترم از خونه مادر شوهرم ک پایینه امده بالا میگه بابا زنگ زده از مامانش میپرسه ک زنم تو خونس یا رفته خونه باباش !!! دخترم گوشیو گرفته گفته مامان خونس بعد دخترم میگه بابا باور نمیکرد تو تو خونه باشی هی میگفت بگو بخدا قسم ک هنوز تو خونس یعنی نرفته !!!