2777
2789
عنوان

بیاین بگم روز واسه روز تولدم شوهرم چکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 43 پست

فقط بگم خدا صبرت بده،کل زندگی آدم جهنمه با همچین موجودی

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
کسی نیست تازه داشتم ب اصل ماجرا میرسیدم فقط میخواستم بدونم جای من باشین واکنشتون چیه ۰۰۰ ماجرای ...

اصل ماجرا اینه که تو چه مشکلی داری که باعث شده این روانی رو تحمل کنی

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه عجیب هستیم بگو

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.
حامی نداره کار نداره پول نداره. درد همه ما زنا

دستم نداره یکی محکم بزنه تو سرش؟!

آب که از سر گذشت چه یه وجب چه صد وجب تو همون بازار ناغافل با اردنگی مینداختش تو جوب میخواست چه غلطی بکنه که تا حالا نکرده

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

برداشت  دید اصلا راه نداره   منو بترکونه    و بسوزوندتم    بنده خدا  فکر کرد ۴ شنبه ۱۷ مهره    مثلا میخواست  تولدمو زهرم کنه   

برداشت  از اندام دخترای سفید اونجا و پری  همه جاشون مثل ح شری ها  حرف زد لهنش واقعا تهوع انگیز بود قسمت جالبش اینه گوشیم هنگ بود ن میتونستم صداشو ضبط کنم  ن  قط 🔥💔🍂

همینجور مثل مستای روانی صداش ب خر خر افتاده بود و حتی جوری لهنشو میکرد ک انگار داره ببخشید اونارو میخوره !  بعدش خودش قط کرد   منم بغضم  ترکید و زنگ زدم فقط بگم  چرا از زندگیم نمیری  دید دارم گریه میکنم  گفت خیییلی از تو خشکلترا واسم هستن خو عنمم نیستی   گوشیو قط کرد و گذاشت رو رد    من پیام دادم بیا جدا شیم تو زندکی چی ازت کندم  ک اینقدر  منو ویران میکنی   ارثبابامو خواستی  نتونستم ازش بگیرم    تو منو نمیخواستی از اول دنبال ارث بودی کاری میکردی خود کشی کنم از اول پول نداشتی عقده خیلی چیزار داشتی الان در امد بالا داری    داری رواتی میشی ک اون مدل دخترا رو نگیری بقلت !!! خب طلاق منو بده    از دیروز چند بار زنگ زدم از دسرس خارج کرد و  عکسماشینشو گذاشت پروفایلش ک مثلا رفته تفریح  حذفش کردم   و گوشی خودمم  از دسرس خارج کردم     و الان با وای فای وصلم 

و بگم دخترم    از خونه مادر شوهرم ک پایینه امده بالا میگه بابا زنگ زده از مامانش میپرسه ک  زنم تو خونس یا رفته خونه باباش !!! دخترم گوشیو گرفته گفته مامان خونس   بعد دخترم میگه بابا باور نمیکرد تو تو خونه باشی   هی میگفت بگو بخدا قسم ک هنوز تو خونس یعنی نرفته !!!  

این تاپیک یادروغه یاتومازوخیسم داری وازرنج کشیدن لذت میبری ......

🍂😓

فکر کردی تو تاپیکای قبلم  از خوشی و عیش  ارزو مرگ دارم چ میدونه زندگیم چجوریه خانوادم چجورین     

همین الانشم ۳ ماهه پروندم بازه تو دادسرا ۰۰۰