2777
2789
عنوان

بیاین بگم روز واسه روز تولدم شوهرم چکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 43 پست
🍂😓فکر کردی تو تاپیکای قبلم از خوشی و عیش ارزو مرگ دارم چ میدونه زندگیم چجوریه خانوادم چجورین ...

نمیخوام ناراحت بشی ولی خونه هرکی بری بهترازین خونه وزندگیه توکه اقدام کردی ادامه بده تمومش کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصل ماجرا اینه که تو چه مشکلی داری که باعث شده این روانی رو تحمل کنی

پدرم ورشکست شده  دقیقا تایمی ک داشتم تلاشمو میکردم برا طلاق 

پدرم میگه این هیچی نداشت زنش شدی خودمون پروروندیمش  حالا تو جدا بشی دخترات بدبخت میشن و ۰۰۰ اصل ماجرا   اینه پدرم الان خودش بابت شرایطش داغونه دیگه ماجرای منو نمیکشه  اعصابش   پدرم ۷۰ سالشه  برادرامم از یه طرف میگن تو مهریه بگیری زنای ما پروتر میشن  یه اخلاق مرد سالاری دارن خانوادم ک میگن زن کتک بخوره   طلاق نگیره خیانتم تا جنسی نشده طلا نگیر  تو دوتا بچه داری 

از طرفی بگم شوهر من  جلو بابام   برا من گریه  میکنه ک زنمو دویت دارم    همه زندگیمه  

بعد فکر کردین پدر من   ک یه مرد سالار درجه یکه   پیش خودش چی میگه  میگه مردیکه  یه گوهی خرد مثل سگ پشیمونه  تو  زن   دیگه   کوتاه بیا    و  خونه بابا خونه  بابای قدیم نیست    بچسب ب زندگیت    کاریش نداشته باش اون ک اکثرا جادس   

چرا گوش میدی ب اراجیفش.تو ک میشناسیش میگفتی دستم بنده دسشویی دارم قطع میکردی از اول

یه هویی شد   بخدا  این شیطانه    من موندم گوشیم چرا کار نمیکرد انگار مجبور بودم  بشنوم    حتی نشد صداشو ضبط کنم   

نمیخوام ناراحت بشی ولی خونه هرکی بری بهترازین خونه وزندگیه توکه اقدام کردی ادامه بده تمومش کن

باور میکنی تو شورای حل اختلاف منو گزاشتن تو پروندهای اولویت بدون   نوبت میرم   و نمیاد مردیکه و همه میگن طلاق بگیر مهریتو بگیر باباشو میاریم جلو چشماش و من فقط از پدرم میترسم ک نفرینم میکنه   و برادرام  

و اینکه واقعا جایی ندارم برم   خونه کی برم   ک بعدش حرف و حدیث درست نشه  

قهر ادم همه جا میتونه بره حرمت داره ولی زنی ک طلاق بخواد بگیره بقیه   واقعا از  نگهداشتنش فراری اند چون مثلا نمیخوان شریک  از هم پاشیدن یه زندگی بشن 💔💔💔🔥🔥🔥🔥

پدرم ورشکست شده دقیقا تایمی ک داشتم تلاشمو میکردم برا طلاق پدرم میگه این هیچی نداشت زنش شدی خودمون ...

من نمیگم طلاق بگیر.

میگم اون پنجاه درصد روانیه تو صد درصد باش. پشت تلفن چرت و پرت میگه؛ تلفنا رو قطع کن بگو بدو ننت بیمارستانه رسید بهش بخند عربده کشید تو بشین لذت ببر. میزنه یه وسیله کنار دستت داشته باش تو هم بزن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
من نمیگم طلاق بگیر.میگم اون پنجاه درصد روانیه تو صد درصد باش. پشت تلفن چرت و پرت میگه؛ تلفنا رو قطع ...

وقتی میزنمش موهامو میکشه تو پلها میندازه منو پیش ننه باباش ک اهاااای   بیاین این دختر فلانی زده تو گوشم !!!!!!! و خانوادش خدا سزاشونو بده  کبودیا و  وضعیت بدن منوک زیر مشت و لگد بودم نمیبینن بدتر  نفت میری ن و مادره خودشو میزنه ک اهای اهای دختر فلانی و فلانی  بمیری و  خدا چنی چنانت کنه ک دست رو پسر زحمت کشم کشیدی  سرطان بگیری و ۰۰۰ دست زنی ک رو مررررد بلند بشه رو باید قط کرد و  ۰۰۰ خانوادم میدونن    خواهشا دست ب زخمام نزنین من اگر بخت داشتم   خانوادم   منو ادم حساب میکردن دل اونا ک نمیسوزه   دل کی میخواد بسوزه خدا ک میبینه  سزا نمیده کی میخواد بده 

بقران  فقط چاره من و امثال من مرگه   

مرگ واسه من و امثال من یه معجزس 

باز هم تحمل کن زندگی بعد از طلاق خیلی سحتترع اگر میتونی با سیاست زنانه رامش کن و سعی کن بیخیال باشی ...

دقیقا تو همین  سیر دارم تلاش میکنم زندگی بگذرونم ولی ایتجور  ازارم میده   نصیحت کردن اسونه   مثل دیدن از دور و فیلم ترسناک تماشا کردنه !   توی واقعیت  ترسناک بودن    چیز دیگه ای هس  

من صبری نداررررم  دیگه     

بابات داداش هات هرچی باشن توزندگی خودتو داری و زندگیت ب خودت ربط داره بچه هاتم بچه طلاق باشن بهتره تا بچه ی تنش و اختلاف باشن 

جدا شو و ی کاری برای خودت دست و پا کن

بچه ها هم از خونه بابات نیاوردی بنداز گردنش تا یکم ادب شه

الان از همه جا خیالش راحته از بی کاری افتاده دنبال خرابی

غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟ امروز هفده مهر نذر حدیث کسا برداشتم برای انتظار میدونم ک پشت این میام مینویسم انتظار پونزده ساله من ب لطف پنج تن آل عبا تموم شد و همه چیز اونجور ک میخاستم با خوشحالی و رضایت و برکت سر اومد💕😍

باور میکنی تو شورای حل اختلاف منو گزاشتن تو پروندهای اولویت بدون نوبت میرم و نمیاد مردیکه و همه ...

منم همین شرایطوداشتم تقریبا توروی همه وایاستادم به جهنم که زن داداشت پررومیشه به داداش بگواگه شمامثل آدم زندگی کنیدزناتون آزارکه ندارن طلاق ومهریه بگیرن ،،،خودتونجات بده تاوقتی سرت پایین باشه اونم میزنه توسرت

حدیث داریم مظلومی که دربرابرظلم سکوت میکنه اندازه اون ظالم گناهکاره پس فکرنکن داری خوبی میکنی خانمی میکنی داری گناه کبیره میکنی که ازتوانی که خدابهت داده استفاده نمیکنی