2777
2789
عنوان

راهنمایی در خرید طلا

1077 بازدید | 18 پست

سلام دوستان 

در خرید طلا به چه نکته ایی دقت کنیم؟ چی بخرم که بعدا پشیمون بشم؟

برای طلای عروسی نیم ست بخرم یا سرویس؟

انگشتر نامزدی چه فرقی با حلقه داره؟

یه سرویس طلای (متوسط رو به بالا) حدود چند گرم باشه؟

حلقه یا انگشتر نامزدی (متوسط رو به بالا) چند گرم  باشه خوبه؟

ممنونم کامنتهایی مثل "طلا به این گرونی و..."  نمیگذارید.

به درامدت بستگی داره اگر پول داری سرویس بخرباگرم بالا وانگشترنامزدیتووحلقتوسنگین وشکیل بردار

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط میدونم سرویس بخر 

طلا نگین دارنخر ک بعدن موقع فروش ضرر کنی طلای اجرت پایین بخر بعضی طلا ها اجرت بالایی دارن ببین وزنش چقده چقد کشیدن روش طلا محکم بخر ک با ی فشارخراب نشه بخای تعویض کنی

انگشتر و حلقه چند گرمی باشه خوبه؟  

فکر کنم حداقل بالای ۶گرم خوب باشه البته حلقه با گرمای پایین هست بدست سلیقه خودتون بعصیاظریف دوست دارن ادمای مثل من سنگین پسندن طلای بخربه دلت بشینه پی گرمش نباش

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

طلای خرید عروسی رو اصولا سرویس برمیدارن 

البته باید ببینی جیب همسرت چه وضعیتی داره 

انگشتر نامزدی رو مادر داماد موقع بله برون میارن و دست راستت میکنن

حلقه رو تو خرید با آقا داماد پسند میکنی و موقع عقد داماد دستت میکنه

نمیدونم فقط مدلی بردار ک مرتب دستت باشه مث من نکن ک نمیتونم بپوشم طلایی ک نشه همیشه پوشیدش ب چ دردمی ...

ززن داداش من یه حلقه سنگین برداشت بعددوماه رفتن دوتارینگ ساده خریدگفت اذیت میشدم

انگشتر نامزدی را هم دایم استفاده میکنند؟

ها دیگه محکم بردار اما شکلش جوری نباشه ک گیرکنه ب میز وقابلمه ولباس واینا بخای دراری وبپوشی بادقت بخر همه چی درنظربگیر طلا ی جوری هست ک اگه ی مدت نپوشی خدانکرده میره واسه فروش چیزایی بخر ک مرتب بهت باشه

ززن داداش من یه حلقه سنگین برداشت بعددوماه رفتن دوتارینگ ساده خریدگفت اذیت میشدم

من هرچی خریدم قلمبه فقط واسه چش دراری بود وزن بالا ظاهر گنده وهندی الان بچه دارم اصلن نمیتونم استفاده کنم لبه ها انگشترام تیزه سرویسم تانافم میاد آخه یکی بهم نگفت مردمو ول کن همون وزن جم وجور وردار پشیمونم پولم الان ندارم عوض کنم همون وزن بردارم بخام عوض کنم کم میشه دلم نمیاد