2777
2789

دوره پی ام اس هستم 

اومدم خونه دیدم وسایل خونه نامرتبه و یکم غر زدم 

دیدم میگه بهونه داری راهتو کج کن

ناراحت شدم و رفتم بیرون 

دیدم نمیگه کجا میخوای بری 

اومدم تو و گفتم خودت برو بیرون میخوام آرامش داشته باشم

دیدم داره میره 

عصبانی شدم و گفتم وسایلتو هم جمع کن برو دیگه نبینت

دیدم همه وسایلشو داره جمع میکنه بره 

که بعدش جوری قضیه رو جمع کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی طبیعی بهت حق میدم 

اما اگر نسبت به حالت آگاه باشی به همسرت علت اعصاب خراب شدنت میگفتی و مسئله به اینجا ختم نمیشد

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

مردای ناز نازو .چرا اینجوری شدن .یکیش شوهر خودم

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

من و همسرم زمستون با هک دعوامون شد گفتم برو نبینمت اونم رفت

نیم ساعت بعد زنگ زدم بیا شام دیدم بدو بدو اومد بالا 

تو پارکینگ تو ماشین نشسته بود

دیگه شام خوردیمو دلخوری هم قورت دادیم رفت

⁦♥️⁩

اسی شوهر منم همینه بگم جمع کن برو جمع میکنه که بره،بعد میگم حالا من عصبانیم یه چی گفتم چرا حدی گرفتی اونم ,😥😥😥😥

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

چه خوب از خونه بیرون میرید موقع قهر🤦‍♀️ما موقع دعوا و قهر من میگم تو برو اون میگه نه خونه منه تو برو منم میگم خونه منم هست و هیچکدوم نمیریم

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم