من سه تا خواستگار پراپا قرص دارم ویژگی های هر کدوم رو میگم شما راهنمایی کنید اگه جای من بودید با کدوم ازدواج میکردید .
مورد اول : فرد شماره ۱:
خوشگل، خوشتیپ،باهووووش(معذرت میخوام اینو میگم ولی از هوش زیاد اصلا من قش) ثروتمند. خیلی عاشقانه دوستم داره.از اینایی که دختر دورش زیاده ولی منو میخواد
مهم تر از همه وفادار مورد زندگی.مطمئنم اگه باهاش ازدواج کنم زندگی گرمی خواهیم داشت قلق منو بلده منم همینطور
من یه بار بهش خیانت کردم نسبت به همه دخترا متنفری شده اما خودم خراب کردم ذهنیتشو خودمم میتونم درست کنم احساس میکنم اگه زنش بشم خوشبخت میشم
مورد دوم : ثروتمند ترین مردی که تو عمرم شناختم. با شخصیت جنتلمن به معنای واقعی کلمه منعطف شیرین بامزه دوست داشتنی احساساتی
ولی غیرتی از اینایی که رو حجاب گیر بدن و حساس باشند خونمو بکنن توشیشه
مورد سوم: عشقم بود.بله بود دیگه نیست علتش رو آخرسر میگم اول ویژگی هاش رو بگم
قیافش مثل قرص قمر میمونه انگار تو چشماش آهنربا داره را بزنی بهش نمیتونی پلک بزنی خیلی عجیبه چشاش مهربونه ولی ابروهاش خط اخم داره این پارادوکس که تو نمیتونی تشخیص بدی اخمو یا مهربونم
بدنش وای بدنش بازوهاش قفسه سینه پهنش دیوونم میکرد
مجنون من بود واسم میمرد ولی آخر سر به خاطر اینکه من مشکل اعصاب داشتم رفت با بهترین و تنها دوستم بهم خیانت کرد
به خاطر همین گفتم عاشقش بودم
ولی برگشته پشیمونه و خواستگارمه
اما میگه اون دوستمون رو مثل مادر خودش دوست داره و مقدس میدونه:/ اما میخواد با من ازدواج کنه
وضع مالی شخمی
احساس میکنم اگه باهاش ازدواج کنم بدم میاد بهم نزدیک بشه بهم دست بزنه همش تصویر همبستری اون با دوستم تو ذهنمه
احساس میکنم همش دعوا مرافه خواهیم داشت
دیگه همینا
پی نوشت: لطفت پست رو به حاشیه نکشونید
بعضی اگر تصور میکنید فیکه از تاپیک خارج شید
دوستان گلم لطفا بگین اگه جای من بودید با کدوم ازدواج میکردید