2777
2789

من سه تا خواستگار پراپا قرص دارم ویژگی های هر کدوم رو میگم شما راهنمایی کنید اگه جای من بودید با کدوم ازدواج می‌کردید .

مورد اول : فرد شماره ۱:

خوشگل، خوشتیپ،باهووووش(معذرت می‌خوام اینو میگم ولی از هوش زیاد اصلا من قش) ثروتمند. خیلی عاشقانه دوستم داره.از اینایی که دختر دورش زیاده ولی منو میخواد

مهم تر از همه وفادار مورد زندگی.مطمئنم اگه باهاش ازدواج کنم زندگی گرمی خواهیم داشت قلق منو بلده منم همینطور

من یه بار بهش خیانت کردم نسبت به همه دخترا متنفری شده اما خودم خراب کردم ذهنیتشو خودمم میتونم درست کنم احساس میکنم اگه زنش بشم خوشبخت میشم

مورد دوم : ثروتمند ترین مردی که تو عمرم شناختم. با شخصیت جنتلمن به معنای واقعی کلمه منعطف شیرین بامزه دوست داشتنی احساساتی 

ولی غیرتی از اینایی که رو حجاب گیر بدن و حساس باشند خونمو بکنن توشیشه

مورد سوم: عشقم بود.بله بود دیگه نیست علتش رو آخرسر میگم اول ویژگی هاش رو بگم

قیافش مثل قرص قمر میمونه انگار تو چشماش آهنربا داره را بزنی بهش نمیتونی پلک بزنی خیلی عجیبه چشاش مهربونه ولی ابروهاش خط اخم داره این پارادوکس که تو نمیتونی تشخیص بدی اخمو یا مهربونم

بدنش وای بدنش بازوهاش قفسه سینه پهنش دیوونم میکرد

مجنون من بود واسم میمرد ولی آخر سر به خاطر اینکه من مشکل اعصاب داشتم رفت با بهترین و تنها دوستم بهم خیانت کرد 

به خاطر همین گفتم عاشقش بودم

ولی برگشته پشیمونه و خواستگارمه 

اما میگه اون دوستمون رو مثل مادر خودش دوست داره و مقدس می‌دونه:/ اما میخواد با من ازدواج کنه

وضع مالی شخمی

احساس میکنم اگه باهاش ازدواج کنم بدم میاد بهم نزدیک بشه بهم دست بزنه همش تصویر همبستری اون با دوستم تو ذهنمه

احساس میکنم همش دعوا مرافه خواهیم داشت

دیگه همینا

پی نوشت: لطفت پست رو به حاشیه نکشونید

بعضی اگر تصور میکنید فیکه از تاپیک خارج شید 

دوستان گلم لطفا بگین اگه جای من بودید با کدوم ازدواج می‌کردید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سومی نه

دومی بستگی به خودت داره برا حجاب و این چیزا که خودت بتونی کنار بیای

اولی بهتره

«بعدتر ها»وقتی موهای جوگندمی ات را از پیشانی ات کنار میزنی.و قرص های رنگارنگت را به ضرب آب پایین میدهی.وقتی انگیزه‌ای برای مسافرت نداری.وقتی فرقی نمیکند ماشینی که برایش آنقدر تلاش کردی پراید است یا لکسوس، وقتی با کسی که عادت کرده ای،به بودنش، کنار شومینه ی رنگ و رو رفته ی خانه مینشینی،و به جای دوستت دارم، از پا درد شکایت می‌کنی .وقتی دیگر برایت فرق نمی‌کند موهایت سپید باشند،  بلوند، نسکافه‌ای یا هر رنگ دیگری،وقتی پسر بزرگترت، روز مادر برایت صندلی نماز می‌آورد.متوجه خواهی شد، که زندگی آنقدرها ارزش قناعت نداشت. کاش زندگی را زندگی کرده بودی، مسافرت رفته بودی لباس‌هایی را که میخواستی می‌خریدی کفش‌های رنگارنگ،مهمانی‌های دوستانه می‌رفتی،از ته دل می‌خندیدی...به زودی وارد روزمرگی‌هایت خواهی شد به زودی متوجه خواهی شد که چه کلاه بزرگی سرت گذاشت این زندگی که هر روزت را به بهانه روز بهتر از تو رُبود و تو چه ساده لوح بودی که حرفش را باور کردی زندگی تو همین امروز است همین ساعت کاری را که دوست داری انجام بده ٫دوستت دارم٫ را به هر کس که لازم است بگو هر از گاهی را با دوستانت بگذران فارغ از هر فکر سفر کن بعدتر ها متوجه خواهی شد اما زندگیت را همین امروز زندگی کن

مورد سوم که نه، چون ذهنیت خوبی ازش نداری

بین مورد اول و دوم میخوام بدونم مورد اول چطور با اینکه خیانت کردی الان خواستگاری کرده ازت؟ یعنی فراموش کرده و ممکن نیست بعد ها بخاطر این مسئله بی اعتماد بشه بهت یا یه موقع سرکوفتی کنایه ای بزنه؟

اولی ولی بعید می‌دونم خودش راضی بشه به این وصلت چون خیانت کردی

اگه بخوام میتونم راضیش کنم جذبش کنم ولی میترسم تو زندگی دیگه بهم اعتماد نداشته باشه خیلی مغروره