2777
2789
عنوان

لطفا راهنماییم کنید بین سه تا مرد بایکی ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 50 پست
وا😶

بستگی داره خیانتت در چه حد بوده باشه، مردا معمولا خیانت رو فراموش نمیکنن

ولی بخاطر این گفتم حتما، چون ازت سوال کردم خواستگاری کرده ازت؟ گفتی میتونم جذبش کنم یعتی اینکه خواستگاری نکرده

بعدش گفتی خواستگارمه، متوجه شدم دروغ میگی

دومی قبول می‌کنه الکی ولی بعدش میزنم زیر قولش می‌شناسمش احساس خفگی بهم دست میده اخه

ببین گیر دادن فقط ب  حجاب مورد اول 

و اینک یکی قلبش سیاه باشه یعنی کلا بد دل باشه به خندت حرکاتت چه بدونم ب رفتار همچی گیر بده دوتا گزینه جدا از همه 

مورد اولی با صحبت حل میشه مدت اشنایی یکم بیشتر کن با اجازه بزرگترا باهاش بیرون برو با همون پوششی ک همیشه هستی ببین رفتاراش چطوریه اگه قبولت داشته باشه و همجا راحت باهات بگرده بدون بعد ازدواج هم زیر حرفش نمیزنه

اما مورد دوم دیدی به همچی گیر میده و بد دله کنسل کن 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین گیر دادن فقط ب حجاب مورد اول و اینک یکی قلبش سیاه باشه یعنی کلا بد دل باشه به خندت حرکاتت چه ب ...

ببین مورد دوم رو مطمئنم از نظر حجاب خیلی گیره 

ولی مورد اول تو موارد دیگه محدودم می‌کنه از اینایی که وای درس نخون کار نکن خونه چرا مرتب نیست چرا تمکین نمیکنی 

این مدلیه

پس نباید عجله کنی، صبرکن تا اعتمادش بهت کاملا جلب شه. خودتم کلاااا دور بقیه رو خط بکش و فقط به همین ...

دروغ چرا بااینکه دلم میخواد با اولی ازدواج کنم بعضی وقتا به سومی فکر میکنم اینکه اگه بهم خیانت نکرده بود چی میشد تا ابد عشقم میموند 

ولی میگم اگه اینارو به اولی بگم محدودم می‌کنه تو درس و کار و غیره 

بعدم دروغ بگم بهش؟

ببین مورد دوم رو مطمئنم از نظر حجاب خیلی گیره ولی مورد اول تو موارد دیگه محدودم می‌کنه از اینایی که ...

اگه خیلی مطمعنی مورد دوم بس ۳ تاشم کنسل کن 

مورد اول واخری خیانت نمیشه فراموش کرد شک نکن همیشه تو ذهن ادم‌میمونه

دیگه تصمیم اخر با خودت هرجور صلاح خودته 🌹🌹

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته