moonlight000000 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 647 عنوان خانومای با تجربه از تمیزکاری🥲 527 بازدید | 56 پست چجوری سرامیکاتون رو برق میندازین؟من با طی ک خیسش میکنم سرامیکای خونم رو طی میکشم ولی شفاف و براق نمیشه سرامیکای خونم سفید و براقه ولی رد طی روش میمونه چیکار کنم 1404/07/17 | 07:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moonlight000000 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 647 لطفا هرکی راهکاری داره بگه خونم خعلی فضای سرامیک زیاد داره
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 16892 طی خوب بگیر از این نخی ها و حوله ای ها نباشه قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
moonlight000000 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 647 روی طی شیشه پاک کنیا یک قطره ریکا میریزم روی سرامیک شیشه پاک کن بریز بعد طی بکشم میشه؟
کاندس عضویت: 1400/08/27 تعداد پست: 4291 یه نصفه فنجان سرکه و یه قاشق غذاخوری مایع ظرفشویی بریز تو آب سطل طی و با اون بکش روی سرامیکت
moonlight000000 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 647 طی خوب بگیر از این نخی ها و حوله ای ها نباشه اها طیم ازونایی ک روش ریش ریش داره
نوشین_مامانی_دختر_طلا عضویت: 1390/07/24 تعداد پست: 7882 من با شیشه شور میشورم و یه دستمال که پرز نده براق میشه و لک ها از بین میره من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
moonlight000000 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 647 یه نصفه فنجان سرکه و یه قاشق غذاخوری مایع ظرفشویی بریز تو آب سطل طی و با اون بکش روی سرامیکت دیگه بعدش کاری نکنم؟روش با اب طی نکشم من ی اسپری درست کردم با مایع ظرفشویی و سرکه و سفید و جوش شیرین باز هم همون مدلی شد ی حالت تار میشه
باران_baran2025 عضویت: 1401/06/06 تعداد پست: 422 سلام عزیزم اول تو لگن یکم پودر لباسشویی پرسیل با آب داغ بریز یبار با این تی بکش چند بار دیگم تی تو بشور با آب خالی تی بکش برق میوفته رزق این لحظه ات ۵ تا صلوات برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان(عج)🤍♥️
moonlight000000 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 647 من با شیشه شور میشورم و یه دستمال که پرز نده براق میشه و لک ها از بین میره با همون طی؟
moonlight000000 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 647 با همون طی؟ یعنی روی طی ی شال یا چمیدونم ی پارچه بزارم کافیه یا با دست انجام بدم؟
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 16892 اها طیم ازونایی ک روش ریش ریش داره خب بدترینو انتخاب کردی قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
پاگودا عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 2178 من هر راهی رو بگی رفتم جواب ندادهر چی فکر کنی سرامیکام تازه انگار خاک خاکی میشد بعد خشک شدنالان مقداری جوهد نمک با ی ذره پودر ماشین لباسشویی میریزم و میکشم تا ۴_۵روز برق میزنه
عزیزم_ببخشید_فرزند_لطفا عضویت: 1392/08/25 تعداد پست: 13865 من مایع کف شوی استونیش خریدم توی سطل تی میریزم خیلی براق میکنه.ولی مهمه تی ات ازینا نباشه که ازش اب بچکهبرای من چرخشیه و به اندازه خیس هست برای تی کشیدن از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡 دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊