moonlight000000 مدیر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 611 عنوان خانومای با تجربه از تمیزکاری🥲 | مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 56 پست چجوری سرامیکاتون رو برق میندازین؟من با طی ک خیسش میکنم سرامیکای خونم رو طی میکشم ولی شفاف و براق نمیشه سرامیکای خونم سفید و براقه ولی رد طی روش میمونه چیکار کنم 1404/07/17 | 07:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moonlight000000 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 611 سلام عزیزم اول تو لگن یکم پودر لباسشویی پرسیل با آب داغ بریز یبار با این تی بکش چند بار دیگم تی تو ب ... مرسی عزیزم
گلابتون97 عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 442 چند قطره نرم کننده لباس رو با آب قاطی کن بریز توی اسپری موقع طی زدن بپاش بعد سریع طی بزن
عزیزم_ببخشید_فرزند_لطفا عضویت: 1392/08/25 تعداد پست: 13846 من هر راهی رو بگی رفتم جواب ندادهر چی فکر کنی سرامیکام تازه انگار خاک خاکی میشد بعد خشک شدنالان مقدا ... جوهر نمک به مروز لعاب روی سرانیکو از بین میبره از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡 دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
نوشین_مامانی_دختر_طلا عضویت: 1390/07/24 تعداد پست: 7858 با همون طی؟ نه من با دستمال میکشم تمیزتر میشه یه کم فشار دست رو لازم داره که بعضی لکه ها بره شیشه شور رو اسپری می کنم رو سرامیک بعد دستمال میکشم من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
moonlight000000 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 611 خب بدترینو انتخاب کردی پس باید عوضش کنم ازین طی ها هستن ک مخزن داره اب میپاشه اونا بگیرم خوبه؟
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25358 دیگه بعدش کاری نکنم؟روش با اب طی نکشم من ی اسپری درست کردم با مایع ظرفشویی و سرکه و سفید و جوش شیرین ... اشکال از تیهبا دستمالی که پرز نده بکش برای لک هم سرکه کفایت میکنه «حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیدهگرفتهشدهی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخشهایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن.»
moonlight000000 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 611 نه من با دستمال میکشم تمیزتر میشه یه کم فشار دست رو لازم داره که بعضی لکه ها بره شیشه شور رو اسپری م ... لکه نداره حالت طار میشه رو سرامیک سرامیکم خعلی خعبی براقه🥲🥲چقدر سرش اصرار ک همینو بگیریم ایکاش مات میخریدم
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 16829 پس باید عوضش کنم ازین طی ها هستن ک مخزن داره اب میپاشه اونا بگیرم خوبه؟ طی تاشو فومی هم خوبه ... اگر میتونی بجاش بخارشو بگیر قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
کاندس عضویت: 1400/08/27 تعداد پست: 4218 دیگه بعدش کاری نکنم؟روش با اب طی نکشم من ی اسپری درست کردم با مایع ظرفشویی و سرکه و سفید و جوش شیرین ... نه همین کافیه بریز تو آب سطل و توش حلش کن، بعد طی رو بزن توش و آبشون بگیر بکش روی سرامیک، دیگه لازم نیست چیزی روش بکشی
moonlight000000 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 611 اشکال از تیهبا دستمالی که پرز نده بکش برای لک هم سرکه کفایت میکنه اها پس سری طیم رو عوض میکنم ممنون از شما ❤️
7hope عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 452 یه مقدار نرم کننده لباس اضافه میکنیم ، هم بوی خوبی میگیره و هم اینکه مو و خاک کمتر میشینه روی سرامیک
moonlight000000 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 611 نه همین کافیه بریز تو آب سطل و توش حلش کن، بعد طی رو بزن توش و آبشون بگیر بکش روی سرامیک، دیگه لازم ... اها مرسی ازتون این روش و امتحان میکنم خیلی حساس شدم سرشخدا کنه ردیف شه اینجوری
تیتیجونبلا عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 10662 کلا آب رسوب داره و از خودش رد میزارهنباید تی ات زیاد خیس باشهدر حد یکم رطوبت کافیههر چیزی که با آب میشوره آدم انگار رد آب و لک میمونه؛ مثل ظرف؛ دستشویی؛ حموم ؛ باید بعدش با پارچه خشک کرد
moonlight000000 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 611 یه مقدار نرم کننده لباس اضافه میکنیم ، هم بوی خوبی میگیره و هم اینکه مو و خاک کمتر میشینه روی سرامیک وای نگم برات از موشوهرم موهای پا و دستش میریزه رو سرامیک خسته شدم😭امیدوارم جواب بده چون هر سری هرچقدرم طی میکشم جواب نمیده