2777
2789

چیزی که میبینم تایک ماه دیگه مهمون منه یعنی نابود شدم بشور بساب بپز دیروز خواهر شوهرم آمده خونمون قبلش هرچی گفتم غذا بیشتر درست کنم گفت ن خودم درست کردم میارم برای خودم من اندازه خودمو شوهرم درست کردم غذای مادر شوهرمم جدا بعد امروز مادر شوهرم میگه هرچی درست میکنی زیاد تر درست کن میرن پشتت حرف میزنن کلی حرف دیگه..... گفتم منکه گفتم بیشتر درست کنم کسی تعارف برای چی‌میکنه هرکس میخواد بیاد بگه برای ناهار میام 

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

بیشتر بذار فوقش میمونه وعده بعدی میخورید

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اون بگه شما باید بیشتر درست میکردی ولی خب چرا نمیره خونه ی دخترش؟؟

معمولا میرن خونه پسر

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

این از اون سوالا بود!! 

عزیزم 😂خب معلومه مادرا 

خونه ی پسرشون راحت ترن

تا داماد

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍

دیگه این بنده خدا اصرار کرده طرف گفته نه، اتفاقا مامان اونه، به جای اینکه بگه میام تو غذا درست کردن کمکت میکنم مامانم پیش توعه، بیاد ازش پذیرایی هم بشه؟ مریض داری سخته واقعا من میدونم استارتر الان استراحت نداره اصلا. خواهرشوهره نمیدونم چرا کمکی نمیکنه

این از اون سوالا بود!! عزیزم 😂خب معلومه مادرا خونه ی پسرشون راحت ترنتا داماد

واااا مگه عروس گناه کرده ؟ خب بره خونه ی خودش دخترش هم بره کمک چه عجیبید والا به عروسامون فقط احترام میزاریم و دعوت می‌کنیم تازه طلبکار هم هستن

این از اون سوالا بود!! عزیزم 😂خب معلومه مادرا خونه ی پسرشون راحت ترنتا داماد

اولین باره میشنوم. درسته که مادرها حسب وظیفه میرن خونه پسر اما خونه داماد رو ترجیح میدن. کدوم مادرشوهری از عروس خوشش میآد و برعکس؟