2777
2789
عنوان

میشه دعا کنید مادر شوهر من زودتر خوب بشه بره خونش

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 65 پست
آخ آخ ی لحظه حس کردم خودم تاپیک زدم با این تفاوت ک من مادرشوهرم بجز شوهرم مسر دیگ ای نداره و ی خواهر ...

چقدر منی..... منم چند روزه نتونستم هیچ جا برم تنها جایی که رفتم پلاسکویی سره کوچه بوده اونم دیدم چاقو واستکانم کمه رفتم خریدم

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو یه آدم با وجدان هستی سعی کن شبا زودتر بخوابی بذار ظرفا و کارات بمونه صب انجام میدی فقط شب رو زودت ...

نمیشه مهمون میاد ومیره مشکل همینه

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

می‌دونم.... همین الان کوچک ترین کم وکسر میگه باید مداوم مهمون داری کنم خواهر شوهرام میخوابن تا ظهر ظ ...

خوب نکن 

بگیر بخواب 

خواهر شوهر خواست بیاد بگو خستم نمیتونم پذیرایی کنم 

مقصر خودتی 

فکر نکن عروس خوبه میشی

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

دستش شکسته پاش نشکسته که از پله نتونه بره بالابه شوهرت بگو من حلال می کنم ولی تو هم راهی پیدا کن مام ...

انقدر گفت  بیانم به حال من فرق نمیکنه منم باید پا به پاشون بشینم 

خوب نکن بگیر بخواب خواهر شوهر خواست بیاد بگو خستم نمیتونم پذیرایی کنم مقصر خودتی فکر نکن عروس خوبه م ...

من دیروز به خواهر شوهرم گفتم بیشتر غذا درست کنم گفت ن خودم درست کردم میارم بعد مادر شوهرم میگه چرا بیشتر درست نکردی 

من دیروز به خواهر شوهرم گفتم بیشتر غذا درست کنم گفت ن خودم درست کردم میارم بعد مادر شوهرم میگه چرا ب ...

مقصر خودتی 

بگو اصلا نمی تونم پاشم پریودم 

رو نده 

دیگه وقتی خودت دوست داری ما چی بگیم

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

با شوهرت حرف بزن بساط شبانه ی خانواده اش رو جمع کنه ای چه وضعشه

بمیرم واسه مامانم مامانم دستش شکست پرت شد روی کلی از چوب اگه بگی صداش در میومد اروم اشک میریخت مادر شوهر من یک ساعتی یک بار داد میزنه

مادر شوهر من خونه مارو ترجیح میده .. برای رضای خدا ولی کاش خدا بهم صبر تحمل و طاقت بده که بگذره باو ...

همسن جاریت هر روز بیاد کمکت زحمت کشیده اومده ظرف شسته

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

مقصر خودتی بگو اصلا نمی تونم پاشم پریودم رو نده دیگه وقتی خودت دوست داری ما چی بگیم

راست میگی الان گفتن میوه میگم خودتون برین بردارین من خستمه گفتن چایی میگم همه چیز هست زحمتش با خودتون منم توی اتاق استراحت میکنم

انقدر گفت بیانم به حال من فرق نمیکنه منم باید پا به پاشون بشینم

عزیزم درکت می کنم

ولی خودت باید روش رو تغییر بدی

اگه رفت خونه شونو دیگران اومدن برای رسیدگی به مادرشون تو به زندگیت برس

چند تا کلاس بنویس و بهانه بیار که می‌خوای بری کلاس