2777
2789
عنوان

اینقدر شوهرم بیشعور و نفهمه حالم ازش بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 90726 بازدید | 707 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم درکت می‌کنم عزیزم 😘 من شوهرم کره ای بود هیچی از قوانین ما نمی‌دانست اخلاق بدی داشت روز اول آمد قوری مادر جون شکست همه گفتن این بد شانسی میاره طلاق بده من به عشق بی تی اس گفتم ن شوهرم باید کره باشه..خلاصه الان رسیدیم ب مرحله ی که دوتامون بریدیم..  روز خوش ندارم آجی 

وقتی میگن قبل از ازدواج حتما چند جلسه برید پیش تراپیست ببینید فرد مقابلتون روانپریش و دیوونه نیس تعا ...

تورو خدا این حرفارو رواج ندین تا زیر یک سقف نرین هیچی نمیفهمین  ازدواج بیشترش شانسیه تازه اعتباری نیس اگه ده سالم خوب باشید باز برای سال یازدهم خوب بمونید تو زندگی کلی بالا پایین اتفاق ادمای دورو بر وضعیت جامعه وکای چیزای دیگه تاثیر داره کل دنیا و نمیشه قبل ازدواج چک کرد

چقد جزئیات زندگی خونه بابام برام زنده کردی کاش میتونسم مفصل بگم چقدر ببخشید ببخشید این تو سری خور بو ...

داداشت درست میگه یه مادر وظیفشه از حق و جقوق بچه هاش دفاع کنه، حتی در مقابل پدر بچه ها و برعکس پدر هم همینطوره. هرجا والدی ظلمی رو خواست در حق فرزندش کنه اونیکی والد باید جلوش بایسته. 

اسی میتونه از حق خودش بگذره ولی حق نداره در حق پسرش کوتاهی کنه

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

سلام دوستان من تا دیشب قهر که نه اما بشدت سنگین شدم با شوهرم

چندبار گفت حالا چی رو بهانه کردی بامن اینجوری

یعنی من چندین بار از زوایای مختلف و مثالهای زیاد براش توضیح دادم تازه متوجه شد اصلا علت ناراحتی من چیه😕

واس پسرمم گفتم تو باعث میشی من بخاطر جبران کمبود محبتش ب سمت خودم بیارمش

اینجوری بین بچه ها و منوتو فاصله میفته

دختره میاد سمت تو

پسره سمت من

مگه یار کشیه؟ تو پدری،مسئولی وظیفه داری واس هردوشون پدری کنی.اگر دخترمون زیبا نیست در عوض امتیازهای دیگه ای خدا بهش میده ک جبران میشه

اگر در اینده یکدرصد پسرت ب مشکل بخوره ک بخاطر رفتار الان تو باهاش باشه،تا قیامت حق الناس گردنته

بچه رو بیزار کردی از حضورش تو دنیا

خیلی بهش برخورد و رفت تو فکر،گفتم الان غیرمستقیم و ب مرور بهشون یکنواخت توجه و محبت کن

من چندبار چیزی میخوام ک اونا بهت بگن قبول کن

و....دیگ توکل به خدا

اما شوهرم چندبار گفت از کی یادگرفتی سر هیچ بامن قهرکنی.تو اینجوری نبودی که

نمیدونه تازه فهمیدم راه اشتباه میرفتم،و تذکر دادم ک من دیگ مثل قبل صبور نیستم،دلنازک شدم

سلام دوستان من تا دیشب قهر که نه اما بشدت سنگین شدم با شوهرمچندبار گفت حالا چی رو بهانه کردی بامن ای ...

آفرین . من اصلا موافق قهر نیستم چون زیادش باعث میشه دیگه مرد بی اعتنا بشه . ولی هر از گاهی لازمه. اینکه سرسنگینی شدی و حرفت رو زدی خیلی خوب کردی . دقیقا همینه که میگی . باید به مرور براش جا بندازی یکباره نمیشه . با نرمی و خوشرویی برو جلو ولی از مواضعت در مورد احترام به تو و توجه به پسرت اصصصصلا کوتاه نیا . باید یاد بگیره رعایت کنه.