2777
2789
عنوان

اینقدر شوهرم بیشعور و نفهمه حالم ازش بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 90901 بازدید | 707 پست
من جلو نشستمدخترم۵ پسرم۸بابا مثلا بهانش بود دیگه.انگار روش نشد بگه حالا من گفتم بیا تو چرا حاضر شدی ...

همین رو به همسرت بگو، بگو چطور دلت میاد اینجور دل بچه رو بسوزونی

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست من احساس کردم شوهرت احتیاج داشت با خانواده اش تنها بیرون بره خب حق هر ادمیه و اینکه کار بدی هم نکرده به اون صورت که انقد فحش کشش کردی

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
اهان من ندیدم حتما دختره شبیه شوهرشه که اینقد دوسش داره

شبیه عمه شده

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
خواهر من مجردم ولی یچیزی بهت بگم همه مردای ایرانی همیننمردی که عقل داشته باشه انسان باشه خیلیییییی ک ...

اولین بار چندسال پیش مکس امینی یه جوک درباره همین خودشیفتگی عجیب مردهای ایرانی گفت. واقعا هم خودشیفته و هَوَل تر از اکثر مردهای ایرانی تو دنیا نیست.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

استارتر من دلم برای پسرت بیشتر سوخت.این چه کاریه.مگه بچه با بچه فرق داره؟ببخشید ولی خودتم تا حدودی مقصری. همیشه سکوت کردن خوب نیست.همون اول باید میگفتی یا همه میایم یا هیچکدوم.خودش تک و تنها با خونوادش میرفت.اینقد امشب اعصابم خورد بود اینو خوندم بیشتر عصبی شدم.اون بچه شاید حرفی نزنه ولی تو ضمیر ناخوداگاش میمونه.گناه داشت پسرت.

چی جالب شد؟

نکنه آشناست؟! 🚨

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

باز دم مادر شوهرت گرم که ب بهانه سرما خواست تو بری. خونواده ش باشعورن. و دم خودتم گرم که عزت وآبروی خودت و تو هرشرایطی حفظ کردی. اینکه نگفتی پس من چی و... خیلی نکات مهمی ازتون یادگرفتم بانوجان. دست مریزاد. خداحفظتون کنه. ان شاءالله خوشبخت باشین  وسلامت زیر سایه امام زمان جانمون 

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

چقدر از قشنگ حرف زدنت خوشم اومد به به کاش همه همینقدر متشخص باشن

(صحبت با شوهرتون رو نمیگم کلا مدل حرف زدن خودتون)

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

بعد حالا داداشش تو جمع بهش بگن جمعه بریم فلان جامیگ خانووووم نظرت چیه؟بریم؟بعد شوهرمن تو جمع یهو بدو ...

عزیزم مشکل از خودته که مراعات میکنی

وقتی مریضی و مهمون دعوت میکنه دست به سیاه و سفید نزن، بزار خودش بشوره بپزه بیاره ببره تا دفعه بعد بی مشورت مهمون دعوت نکنه

یا همون که پشت گوشی گفت دخترمو آماده کن با مادر و خواهرم ببرمش بیرون جوابشو میدادی یا نمیزاشتی دخترت بره

شما هی خانومی میکنی اون فکر میکنه رفتارش خوبه، اگه من بودم همونجا گوشی رو قطع میکردم بعدشم محلش نمیزاشتم تا دیگه اینکارو نکنه

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷