2777
2789
عنوان

اینقدر شوهرم بیشعور و نفهمه حالم ازش بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 90901 بازدید | 707 پست

و مثل همیشه با یه انتقاد دعوا راه میندازه اره؟منم تجربش رو دارم ،بخاطر بچه هات کوتاه بیا دعوا راه ننداز ولی ولی ولی تو هم همین رفتار رو با خانوادت سرش در بیار تا بفهمه کارش زشت بوده دقیقا همین رفتار اگر انتقاد کرد با خونسردی جواب بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط واس خودم متاسفم همینشوهرم و مادرش مقصر نیستنوگرنه برادرشوهرم هم پسر همین خانوادست اما جاریم کجا ...

استارتر عزیز شما با تدبیر میتونی تغییر بدی همه چیو دلت خواست نت بزن تنها مسیر آرامش دوره همسرداری عالیه 

منم از وقتی جاری می اومد فهمیدم مشکل از خودمه وگرنه پدر ومادرشوهر همونن مشکل از بلد نبودن و مهر طلبی خودمه

مامان و خواهرش تا حدودی انساننوگرنه بهشون میدون میده ک هر رفتاری دلشون بخواد بامن بکننمیخواد ب همه ث ...

معلومه مادرش شعور داره حداقل 

ولی باز تو تربیت پسرش کم کاری کرده 

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
یعنی خررررر بودم تاالان ادم شده بودبری ب اونا بگی ولش کن بابا؟؟؟؟من زنتم احمق

البته بجم که حرص نخور اکثر مردا همینن همینقد بیشعور و نفهم ولی نمیدونم همه جا چرا برادرشوهرا با زنشون خوبن عین برادرشوهر من ببخشید تو باسن زنشم میره 😑

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باز خوبه ،مادر شوهرت خوبه،خواهر شوهرت هم خوبه،ولی شوهرت بیشعور هست.خیلی از مادر شوهرها دنبال همچین مورد های هستند، آدم را از چشم شوهر می ندازند،مادر شوهر من زمانی که جوان بودم تنها که گیرم می آورد اینقدر اذیتم می کرد،ولی جلوی شوهرم احترام می گذاشت ،دختراش هم همه فکر می کردند مادرشان بهترین مادر شوهر دنیاست.اگر سر کار نبودم بدبخت بودم

به نظرم بشین با شوهرت قشنگ راجع به این مسائل صحبت‌کن بهش بگو بهم برمیخوره باهام اینطوری رفتار میکنی...

برام مهمه نظرمو بپرسی 

بعضی از مردا نمیفهمن نمیدونن باید قشنگ باهاشون صحبت کنی و مو به‌مو همه چیزو براشون توضیح بدی ...

غرور و بذار کنار قشنگ حرفاتو بزن احساساتتو بیان کن هر بار اینکارو انجام بده و اگه تو طولانی مدت جواب‌نگرفتی حتما با مشاور در میون بذار

تو ازاری /تو دردی /یه دیوار بلندی 🌱

بعد حالا داداشش تو جمع بهش بگن جمعه بریم فلان جامیگ خانووووم نظرت چیه؟بریم؟بعد شوهرمن تو جمع یهو بدو ...

شوهراوسگول من من۶روزبودسزارین کرده بودم درگیر در جسمی روحی شیردهی وهزارتاکوفت وزهرماربودم ،خانوادش اومده بودن دیدن منوپسرم یهو برگشت گفت همتون شام کباب مهمون ما جای نرید،منومیگی انگاریپارچ آب یخ ریختن سرم،مامانمم حال بدترازمن ۶روزبودنخوابیده بود از منوبچم پرستاری میکرد،خلاصه مامانم بااون حال داغون مجبور شد برای اون همه آدم برنج وجوجه درست کنه،بعدا هم که به شوهرم اعتراض کردم گفت یعنی من تو خونه خودم حق مهمون دعوت کردن ندارم به مامانت چه ربطی داره نمی‌توانست می‌گفت مامانم خودش غذامیزاشت،دیوصصث

رفتار شوهرت عین رفتار شوهر منه  .منم از اول کوتاه اومدم چون تا یک کلمه میگفتم عربده میکشید کتک میزد فحش میداد .پیش خانوادش خیلی منو تحقیر می کرد  بخاطر همین صدام درنمیومد دیدم نه اصلا از رو نمیره تا اینکه منم صدامو بردم بالا  بهش رو ندادم دیگه از ابروم نترسیدم منم داد زدم منم از حق خودم دفاع کردم الان حدود ۸۰ درصد ادم شده  اما من دیگه اون ادم سابق نشدم

لابد اون خواسته راحت باشه با خواهرو مادرش راحت غیبت خانواده زن و زن و .... کنه 😏وگرنه دلیلی نداشته شما و پسرتون رو نبره !

تنها راه یاد گرفتن ؛ زندگی کردنه ✨ میشه یه صلوات مهمونم کنید 🙃❤️ 
مامان و خواهرش تا حدودی انساننوگرنه بهشون میدون میده ک هر رفتاری دلشون بخواد بامن بکننمیخواد ب همه ث ...

متأسفانه همسر شما یه آدم محبت طلبه،برادر منم اینجوریه بهترین فرزند،بهترین برادر بهترین دوست بهترین همسایه است ولی با همسر خودش رفتار خوبی نداره