2777
2789
عنوان

اینقدر شوهرم بیشعور و نفهمه حالم ازش بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 90729 بازدید | 707 پست
بعد حالا داداشش تو جمع بهش بگن جمعه بریم فلان جامیگ خانووووم نظرت چیه؟بریم؟بعد شوهرمن تو جمع یهو بدو ...

این مدلش کلا همینه عزیزم تومغز خودش قصدبی احترامی نداره

الهی ربی ومن لی غیرک💖

چقد جزئیات زندگی خونه بابام برام زنده کردی کاش میتونسم مفصل بگم چقدر ببخشید ببخشید این تو سری خور بودن مامانم اون حجم از وقاحت و سرصدا کن بودن بابام نابودمون کرد و چقدر هردوتاشون از چشممون افتادن و بعد ازدواج قلبی فاصله گرفتیم ازشون استارتر عزیز همین پسری ک شده مونس دلت یروز مث برادر من با خرص جلوت وایمیسه و محکومت میکنه ب بی عرضگی و مقصر یودن ب اینکع ب چ حقی منه طفل رو در مقابل رفتار بدبابام دفاع نکردی صدات درنیومد داداشم ب مامانم گف همونقد ک بابام ب ما بد کرد تو با سکوتت صدبرابرش بد کردی اگر ب این رویه ادامه بدی بچه هاتم از دس میدی اینقدر نقش یه قربانی رو بازی نکن لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود احمقش گفت مثلا خواست بگه ببین چقدر خواهرم خوبه ک طاقت نیاورد تنهایی ببرمش

شوهر منم تقریبا همینطوریه 

جمله : دیدی مامانم چقدر دوست داره  آی بدم میاد از این حرف آی بدم میاد...، 

از بس ساده و خنگن 

دقیقا مثل دور و بری های من و البته خودم 

چقد جزئیات زندگی خونه بابام برام زنده کردی کاش میتونسم مفصل بگم چقدر ببخشید ببخشید این تو سری خور بو ...

تایید میکنم نظر ایشونو به تجربه برام ثابت شده 

منتهی نمیدونم رفتار درست و بجا چیه کاش میدونستم

استارتر رفتم و اومدم دلم نیومد باز نظر ندم . خواهش میکنم به خاطر بچه هات ، به خاطر پسرتم که شده تغییر رویه بده . ما زنا پای بچه هامون بیاد وسط اصلا یه روی دیگه از خودمون نشون می‌دیم که همه انگشت به دهن میمونن . به روان پسرت به آینده ش به عمرش داره آسیب جدی وارد میشه . دیگه به هیچ عنوان کوتاه نیا . هیچ هیچ هیچ توجیهی نداره دخترت رو ببره بیرون پسرت رو نه . هرجا هست بااااااید اونم ببره . باید . به هر شکلی هست این رویه رو عوض کن . چه با دعوا پیش رو چه با قرار دادن در عمل انجام شده . هوف اعصابم خورده از حماقت شوهرت . خدا بزنه پس کله ش هدایت بشه 

بازم معرفت مادرشوهرت  به همسرت گفته کوخانمت بخاطرخستگیم کنسل نکرده چون اگرنمیخواست بخاطرخستگی بیادهمون لحظه میگفت امشب خسته ام مادرشوهرت چون شمارونیورده کنسل کرده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

وای اسی تایپیکتو خوندم مخم سوت کشید ببین همش تقصیر خودته وقتی هی ساکت موندی شوهرت پررو تر شده خراج تراشی کن براش با بچه هات برو گردش محل سگ نده بهش بگو برنامه اینه تو نباشی انقدر کم رنگش کن حالیش شه پیش خانوادش وقتی ب نامه میریزه برین بهش

کاش بفهمهسریع جنجال میکنه

تا اینجا کامنت ها رو خوندم کسی حرف درست و حسابی نزده بود

اول که چه اشکال داشت بااون دوتا بره

دوم تا گفت دخترمون آماده کن باید فقط اونا می‌فرستادی اشتباه از خودت بوده

سوم اتفاقا تا رفت تعریف کرد چند رپز بعدش زنگ بزن به خواهرشوهرت و بگو با داداشت از در دوستی حرف بزن شاید حرف تو روش اثر کن این رفتار با من درست نبود

و چهارم اینکه در مورد مهمون دعوت کردن ازت نمیرسه تا اومدی خونه چند بار خیلی جدی بهش بگو تو جمع می تونستم خرابت کنم بهت فرصت میدم رفتارت رو اصلاح کنی وگرنه از این به بعد تو جمع بدون مشورت من دعوت کردی همون جا دعوت تا کنسل میکنم و مدل خودت شروع میکنم مهمون دعوت کردن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
از بعضی نظرات شات میگیرم بخونه

خواهشا این نظر منو برا شوهرت نشون بده

مردک اشغال فردا که پسرت به امید خدا جوان برو مندی میشه شما یه پیرمرد سالمندی هستی که با پوشک نمیتونی یکساعت دووم بیاری وقتی مثل یه تیکه اشغال باهات رفتار کرد بعد هی گوه اضافه نخوری بگی چراااا اینجوریه

اسی برای شما هم متاسفم چون شما خودتون دوست دارین باهاتون اینجور رفتار شه به خودت بیا زن

این شوهر رو باید سالها قبل میزاشتی دم در اشغالی بیاد ببردش فک کردی اگر کوتاه بیای خیلی متشخصی بهتره یه مشاور بری ارزش شما در این که ادم حسابتون نکنن اما خواهشا بچه خاتم مثل خودت نکن یه پدر و مادر خیلی غلط اضافی میکنن بین بچه ها فرق میزارن کار تو هم کمتر از کار اون مرتیکه نیست

وای واقعا شوهر بی شعوری داری! 

ولی استارتر یاد بگیر همیشه خودت اول باشی.  اون میگه دخترمو آماده کن همون اول بگو پس من چی  . نزار به تلفن دوم برسه  جلو این آدم نمیخواد به غرورت فک کنی و بگی نرم بهتره بخاطر بچه هات هم که شده باید اینجوری باشی .اون اونقدر نفهمه که متوجه غرور و شخصیت شما نیست . پس مثل خودش پررو باش 

چه مادرشوعر فهمیده ای داری چقدر خانومه

چررا پسرش اینطوریه

دخنرش هم خوبه والا

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

یعنی خررررر بودم تاالان ادم شده بودبری ب اونا بگی ولش کن بابا؟؟؟؟من زنتم احمق

ببخشیدا ولی تقصیر خودته

غرورم اجازه نداد چیه میگفتی ما هم میایم پسرم گریه کنه ک تو خواهرتو ببری تفریح؟ میرفتی خودت سوار میشدی نه ک وایسی تعارف بزنه مگه غریبست

حرفتو بزن صداتو ببر بالا تا بفهمه تو هم حقی داری

حق گرفتنیه نه دادنی بحصوص با این شوهر نفهمی ک شما دارین

منتظر نباش درست بشه

جلوی جمع هم برنامه ریخت بگو من فردا شب کار دارم هفته اینده منتظرتونم

همیشه نظرت رو بگو چ توی تنهایی چ جمع