2777
2789
عنوان

استاد ترم پیشم پشت سرم ازم تعریف کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 39 پست
خب میدونی چیه ایشون اصلا رشتش اصلا ریاضی محض نیست رشتش عمران و مکانیک بوده برای همین خیلی اشتباه میک ...

رشته ات ریاضی محضه 😍😍 چقدر من این رشته را دوست داشتم ولی خانواده ام نذاشتن😔

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

وای حالا یکی از دانشجو ها برای خودشیرینی پاشه بگه استاد همینی که سنگشو به سینه میزنی هر جا نشسته به ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه 

رشتم مهندسی شیمی هست 

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

اول میخواستم برم ریاضی محض ولی پشیمون شدم 

خب واقعا این عیب رو داشت من آدم خیلی برام دقیق بودن جزوه مهمه این آدم مدام اشتباه محاسباتی داشت اعصا ...

باشه من نمیگم ایراد نداشت ولی بزرگنمایی و برندارید و ... توصیه به بقیه غلطه

اینقدر سر این بدگویی ها ما کلاس نگرفتیم با برخی استادا بعدها فهمیدیم اینا بهترین استادای دانشگاه بودن فقط چون نمره نمیدادن بقیه راضی نبودن

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
نه رشتم مهندسی شیمی هست

موفق باشی من فکر کردم ریاضی میخونی

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

حتی اگه بد هم بوده باشه نباید غیبت میکردی حق الناسه باید جبران کنی عزیزم راستی خداروشکر که قلبت به سمت خداست که هنوز احساس پشیمونی می‌کنی خداروشکر کن :)🌱🫀

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

منم یه استاد داشتم نخبه بود الان جز بهترین دانشمندا هست 

شریف هم خونده بود ولی بنده خدا گاهی گیج میزد 

حالا ترمای اولی کم کم دستت میاد کدوم استادا نخبه هستن 

نخبه های شریف یا خیلی خیلی باهوش و حواس جمع هستن یا گیج نشون میدن ولی باهوشن 

بنظرم بهتره شخصیت خوبش رو از تدریسش جدا کنیحرف بدی در مورد شخصیتش نزدی که بخوای ناراحت باشی صرفا بقی ...

درسته