2777
2789
عنوان

استاد ترم پیشم پشت سرم ازم تعریف کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 39 پست
چه شخصیت بامزه ای😅😂😂

😂😂😂😂😂

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

ایول دمت گرم

استادمون ترم بعد اومد کلاس . اسممو صدا کرد گفت فلانی کیه . بعد من دستمو بردم بالا . بعد گفت نمرت عالی بود حتی از بیست بهتره ! گفت ۲۰ یعنی کسی ارفاق کرده بهت . ولی ۱۸.۵ یعنی نمره خودته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی حلال کن وسط تاپیکت خودمو می ریزم بیرون، مادر همسرم زنگ زدن بیا امپول ضد انعقاد خواهرشوهرمو بزن،بعد من سرما خوردم ماسک هم زده بودم، بعد که زدم بهش به اون یکی خواهر شوهرم برگشت گفت بکش بیا این ور

(یعنی از من که مریضم فاصله بگیره) 

خیلی جون دوستن 

در حالی که همینی که میگفت فاصله بگیره چندین بار با حال مریضش مهمون خونه من بوده، 

منم قبل اینکه اون بخواد فاصله بگیره خدافظی کردم درو پشت سرم بستم من از پادری خونه جلوتر نرفته بودم و چون اخلاقاشون رو می شناسم وقتی مریضم خونه شون نمیرم

میدونم زن گنده نباید برا خاطر این چیزا غصه بخورم ولی من ادم احساساتی ام. خیلی همیشه نسبت بهشون  نه اصلا نسبت به هر کی دور و برمه با محبت بودم و هستم

دلم میشکنه ازش،واقعا راسته که حرفای ادما میتونه دروغ باشه اما کاراشون نه

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
خیلیم ربط داره ریاضی محض کلی اثبات و.. میخاد ولی مهندسی مکانیک و عمران وارد اثبات نمیشن هر چند مکانی ...

رفیق چون دانشش رو نداری ترجیح میدم باهات بحث نکنم چون بی فایده‌اس و نمیفهمی

رفیق چون دانشش رو نداری ترجیح میدم باهات بحث نکنم چون بی فایده‌اس و نمیفهمی

اتفاقا خوب می‌دونی دانشش رو دارم و اتفاقا رشتمه 

و تو دانشش رو نداری  چون نداری و بلد نیستی بحث علمی کنید و متوسل میشی به اراجیف و خزعبلات باطلت دختربچه 

الان هم خدا به همرات  

من با خوک بحث نمیکنم

بیشتر از این ادامه نده آبروی خودت میره فقط  

همه متوجه میشن علم درسی ندارن  فقط اهل فحاشی و توهینی 

با بیسوادی که ادعای سواد و علم می‌کنه که خیلی مضحکه  بیشتر از این ادامه نمیدم  به همون زندگی حیوانیت ادامه بده