2777
2789
عنوان

❤️‍🔥بریم دوباره خاطره بازی😇😂😂😂❤️‍🔥✌

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 63 پست
🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂💔💔💔دمت گرم مامان خانمی چقدر شیطون بودی دست شیطون رو از پشت بسته بودی

اوهوووم.. من اون روزامو. میخوام😭💔همون دختر شیطون. 😭😭💔تا چش باباشو.دور میدید...شیطونیااش گل میکرد💔😭😭دلمم برای خودم خیلی تنگ.شده😭😭😭چی میشه اون روزا رو برگردوند😇😐❤️‍🔥❤️‍🔥. 

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

اوهوووم.. من اون روزامو. میخوام😭💔همون دختر شیطون. 😭😭💔تا چش باباشو.دور میدید...شیطونیااش گل میکر ...

🥺🥺😭😭😭منم مامان خانمی منممممممم😭😭😭💔💔دلم میخواد برم بمیرمممممم

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله جزشادی و خوشی و سلامتی هیچی خونه ی قلبتو در نزنه🤲😘😘😘😘

قذبونت بشم عشقم.. همچنین برای خودت عزیز میگم 😍😘😘❤️‍🔥❤️‍🔥🌹

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

قذبونت بشم عشقم.. همچنین برای خودت عزیز میگم 😍😘😘❤️‍🔥❤️‍🔥🌹

فدات بمونی برای ما🌹🌹🌹😁😘

زندگیم مصلحت نیس قیاست بکنم با دریا🌊                    تو همان امن ترین ساحل دنیای منی🌅🏝️

🥺🥺😭😭😭منم مامان خانمی منممممممم😭😭😭💔💔دلم میخواد برم بمیرمممممم

بیخود. بیخود..💔💔. غلط خوردم😡.. این دیه چی بود باز گفتی😐😡😡

بیخود. بیخود..💔💔. غلط خوردم😡.. این دیه چی بود باز گفتی😐😡😡

💔💔🙃🙂

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

فدات بمونی برای ما🌹🌹🌹😁😘

اون همه تایپیدم غلط نداشتم😐

یه خطم. چقد پر غلط بود💔🙈ببشخید😐😇

خدا نکنه. همچنین 🌹🌹🌹🌹💐💐❤️‍🔥❤️‍🔥

اون همه تایپیدم غلط نداشتم😐یه خطم. چقد پر غلط بود💔🙈ببشخید😐😇خدا نکنه. همچنین 🌹🌹🌹🌹💐💐❤️‍🔥❤️ ...

عزیزدلمی

فدای سرت بانوی زیبا🥰🥰🥰🌹🙏💚

زندگیم مصلحت نیس قیاست بکنم با دریا🌊                    تو همان امن ترین ساحل دنیای منی🌅🏝️

عزیزدلمیفدای سرت بانوی زیبا🥰🥰🥰🌹🙏💚

قربونت بشم عزیزمی❤️‍🔥❤️‍🔥🌹🌹

عزیزمممم 😅 ولی خیلی شجاع بودیاااا 😇❤️من که از اون وقتا چیزی یادم نیست

کوچولو  موچولو بودی خب.. احتمالا بغلت میکردم با خودم میبردمت اینور. اونور.. بعد مامان داد میزد. کجا میبری بچه رو. مگه عروسکه اخه😂😂😇🍼🍼نی نی بودی 👶👶نی نی کوچولوی کی بودی تو 😇😂😂❤️‍🔥❤️‍🔥😘😘

کوچولو موچولو بودی خب.. احتمالا بغلت میکردم با خودم میبردمت اینور. اونور.. بعد مامان داد میزد. کجا ...

واااای نه من تپل بودم نمیتونستی که بغلم کنی 😂😂😂😂😂عزیزممم چه بامزه گفتی آخجون بغل مامان گلی 🥰 ❤️ من آره 66 دیگه اومدم اخرای جنگ بوده 😁 

واااای نه من تپل بودم نمیتونستی که بغلم کنی 😂😂😂😂😂عزیزممم چه بامزه گفتی آخجون بغل مامان گلی 🥰 ❤ ...

اره اره یادم اومد یه رو روعک.قرمز..داشتی..مامان میزاشتت توش....منم یه سه چرخه قرمز..

با بند میستمت بع پشت دوچرخه..میبردمت ممیچرخوندمت😂😂😂من پنج سالم کوچولو.......