2777
2789

❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥😇✌

«قشنگ‌ترین خاطره کودکیم اینه که..

زمان جنگ. بود. از هر طرفی صدای اژیر میرسید 🔉🔉

محله های ما دور هم جمع میشدن برای بسته بندی، کمک های مردمی برای جنگ زده 🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁

من..دلم میخواست بدونم این بسته ها کوجا میرن😇

چجوری میرن...

یه عالمه جعبه مهمات خالی اورده بودن.که..بسته رو توشون جمع کننن ببرین✌

ببین من ۶۱...جنگ تا کجا بود..؟۶۱تا۶۸💔😭😭😭😭.. ... . 

با بچه ها ده بیست سی چهل کردیم یکیمون بره تو جعبه.. برع بعدا بیاد برامون تعریف کنه کجا رفته...😐😇

خلاصه ک...... قرعه به نام منه دیوانه زدن 😝

منو گذاشتن تو جعبه کلی وسیله چیدن روم.. در جعبه بستع شد😐🎁

اومدن جعبه ها رو ببرن 🚚🚛🚓منو هم بردن😜جاتون خالی 💔😭💔😭تاریک.. اما چون میخواستم برم پیش جنگ زذه ها تحمل کردم.. 😐

رفت و رفت و تا یه جا وایسادیم.. که یکی گفت برین جعبه ها رو بزازید گوشه حیاط چکشون کنیم ببینیم یوقت بمبی چیزی بینشون جا ساز نکرده باشن😐😭😭😭💔💔اقا این چی بود دیگه.. 😭😭💔😐

یکی یکی جعبع ها رو خالی میکردن تو یه جعبه دیگه😵‍💫  تا رسیدن به جعبه ای  ک من توش بودم 🙈

جعبه رو که میخواستن بلند کنن یکی گفت.. فرمانده اینیکی.. خطریه اینجا نمیشه بازشه.. ببریمش زمین خاکی🙈😭😭😭این چی میگفت.. من فک کردم میخوان ببرنم جنگ 😜😐

از این ور ذوق..😍از این ور ترس شهید شدن... 😐👻👻👻👻

هییی چشتون روز بد نبینه چه بر سر این دختر بیچاره اومد.. 😐😭😭

عین تابوت چند نفر با ارومی منو با جعبه گذاشتن تو یع ماشین.. 😭😭با اژیر کشون بردنم نمیدونم کوجا🚑🚑🚑🚑🚒🚒🚒 اقا قند تو دلم اب شد... 😐😵‍💫

ینی دارم میرم جبهه 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️⛺😐

وای وای. ماشین وایساد...

جعبه با احتیاط گذاشتن زمین..🙈

در جعبه رو به ارومی باز میکردن و مدام الله و اکبر میگفتن..

الله اکبر

یا زهرا 

در جعبع باز شد..لوازم در اوردن..یهو چشمشون 👀👀

به یه دختر مو بور افتاد...😎همه باهم.. یا زهرا. یازهرا  یا زهرا😐😭😭😭

من رنگ پریده😵‍💫یهو گفتم رسیدیم..جنگ زده ها کجان.چه شکلین 😐😎😂😂😂😂😂

همه زدن زیر خنده..😇چه بمب مو قشنگی..

یکی گفت...

تو جعبع چکارته 😂😂من با گریه و حالت بچه اومدم کمک دیگه...😐ببینم جنگ زده ها چه شکلین😂😂😇

یهو همه زدن زیر خنده و منو بردن محلمون..😐یه دست لباس بسیجیم بهم دادن که مثلا از جنگ برگشتم 😇😂😇😇😇😇😇

اقا کدومتون انقد شیطون بودین 😂😂😂🙈... .. 

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

@dokhi__mokhi‍ 

@مهربانو_مرضیه‍ 

@دختر_خوش_اقبال‍ 

@لیلی_آگان‍ 

@librarian_maneli‍ 

^_^ 😎🙈

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر ملایری نبودی کمار هفت سر بودی بچه🤗😁🤣🤧😘😘😘😘

منو انداختتن جعبع.. 😂😂خودم که نرفتم😎😇😇

دیگه امار نده 😐🙈

منو انداختتن جعبع.. 😂😂خودم که نرفتم😎😇😇دیگه امار نده 😐🙈

ولی خیلی شر و شیطووون بودیااااا دمت گرمممم😘😘😘🤗🩷

بوسه ای بر من بزن من چشم میبندم،توهم🫣                     این شتردیدن،ندیدن را ک استادی دگر😉

واااااااای مامان گلی چه شیطونی بلا بودیاااا 😂😂😂😂😂فقط اونجا که بردنت زمین خاکی بعد جعبه رو باز ک ...

اره خودم  وحشت زده. . وسط بیابون.. گفتم النالن مث این  تلویزیون.. همش.. پر رزمنده بود 😂😂😂

یهو ده نفر با ماسک وحشتناک از این ضد شیمیایی 😂😂قیافع  هاشون هنوز جلو چشممه😂😂😂🙈. 

ولی خیلی شر و شیطووون بودیااااا دمت گرمممم😘😘😘🤗🩷

مرسی...😍❤️‍🔥 حالا بیا ببین 😐.. اروم بی دردسر 😇

مرسی...😍❤️‍🔥 حالا بیا ببین 😐.. اروم بی دردسر 😇

هی روزگاره دیگه 

فولاد رو آب میکنه

ما ک دیگه آدمیزادی بیش نیستیم

بوسه ای بر من بزن من چشم میبندم،توهم🫣                     این شتردیدن،ندیدن را ک استادی دگر😉

@dokhi__mokhi‍ @مهربانو_مرضیه‍ @دختر_خوش_اقبال‍ @لیلی_آگان‍ @librarian_maneli‍ ^_^ 😎🙈

🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂💔💔💔دمت گرم مامان خانمی چقدر شیطون بودی دست شیطون رو از پشت بسته بودی

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

هی روزگاره دیگه فولاد رو آب میکنهما ک دیگه آدمیزادی بیش نیستیم

اهووم. اره عزیزم

مثلا دارم خودمو.تراپیست میزنم.

این روزا بگذره...... این دوروز ک یکم خاطره ها رو یاد اوری کردم.. یکم.. اوضاعم خوبه. خدا رو شکر.. 

.. 

اهووم. اره عزیزممثلا دارم خودمو.تراپیست میزنم.این روزا بگذره...... این دوروز ک یکم خاطره ها رو یاد ا ...

ان شاالله جزشادی و خوشی و سلامتی هیچی خونه ی قلبتو در نزنه🤲😘😘😘😘