2777
2789
عنوان

❤️‍🔥بریم دوباره خاطره بازی😇😂😂😂❤️‍🔥✌

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تموم شد ؟خیلی تاثیرگذاربود 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

من اصفهانیم ولی اینو گردن نمیگیرم 😂حاضرم شرط ببندم یه دختره ۱۴ یا ۱۵ ساله هستی که میخاد رمان بنویسه ...

من. از اصفهان. رد شدم و گردن گرفتم.. 

و این برا اینور تره. بیا. کاشان.. اراک...بعدم.....میرسی به من ۴۰ ساله😇😇.

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

چقد عجیبدلم میخواد بخونم ولی حوصله ندارم😂💔

میخواهم زنده بمانم. اینم دلیل اخرش😇

بخون بخون. 

همین  ک تشریف اوردین... ممنونم ازت💔😇

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

اوووو داستان نوشتی

نخیر یک برگ از زندگیمو کندم گذاشتم 😇

میخونم حتماتاپیکات خوب و جالبه🦋

قربونت. لطف داری بهم. سپاس از حضورتون🌹🌹

قابلتو نداره.

اوووو ماشاالله برای اون روز هم عذر خواهی میکنم بد حرف زدم

نه بابا خواهش ایلدیرم😇این چ حرفیه.. اینجام باید دلخور شم از کاربرا آخه 🌹فدای سرتون 

نه بابا خواهش ایلدیرم😇این چ حرفیه.. اینجام باید دلخور شم از کاربرا آخه 🌹فدای سرتون

خلاصه شرمنده شدم اون روز اعصبی بودم 

باكسى تو رابطه باشید كه تربيت مادر آدمش كرده نه دارایی پدر.

خلاصه شرمنده شدم اون روز اعصبی بودم

درک میکنم. 

دشمنتون. فکرشو نکن🌹... من ک شوخی کردم... 😇