khanomshirazi مدیر استارتر عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 200 عنوان حس ششمی جان بیا بگو به نظرت من قبولم یا نه هفته ی بعد مشخص میشه حس ششم تون چه طوره 513 بازدید | 98 پست در مورد رابطه هم بگید که چه بهتر 1404/07/16 | 21:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
its_raha_18 عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 2631 اومد لایکم کن توروخدا کسی که تورا رَنجانده خواهد رنجید در حین شادی در حین امید؛🤍🌱
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 21997 نه متاسفانهاصلا دوس ندارم کسی و ناامید کنم ولی حسم اینه😕 شخصیتم بگو شما منم میگم شخصیتتو@yas_80 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊سنم درسته
khanomshirazi مدیر استارتر عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 200 نه متاسفانهاصلا دوس ندارم کسی و ناامید کنم ولی حسم اینه😕 در مورد رابطه چی ؟پس پلن مهاجرته؟
yas_80 عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 59 شخصیتم بگو شما منم میگم شخصیتتو@yas_80 احساسی،اکثر اوقات استرس داری، خوش قلب و مهربونی زود اعتماد میکنی.....
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 21997 نه متاسفانهاصلا دوس ندارم کسی و ناامید کنم ولی حسم اینه😕 من حس میکنم مهربونی ولی مغروری چشمای مشکی یا تیره ای داری خاصی خودت واست مهمه ولی دلسوزی قلب مهربونس داری به یه چیزی حساسیت داری کیوی میخوره یکم لبات میخاره؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 21997 احساسی،اکثر اوقات استرس داری، خوش قلب و مهربونی زود اعتماد میکنی..... دقیقا درسته مهاجرت درسی میکنم چندسال اینده؟مثلا ۵ ۶ سال دیگه @yas_80 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊سنم درسته
khanomshirazi مدیر استارتر عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 200 من حس میکنم مهربونی ولی مغروری چشمای مشکی یا تیره ای داری خاصی خودت واست مهمه ولی دلسوزی قلب مهربونس ... این راجع به منه ؟یا کسی که پست گذاشته؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 21997 این راجع به منه ؟یا کسی که پست گذاشته؟ اون برای اون کاربر بود تو استرسی هستی نگرانی دلت میخواد بری یه چیزی به اینجا وصلت کرده خوش گذرونی کمی استرسی هستی اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 21997 احساسی،اکثر اوقات استرس داری، خوش قلب و مهربونی زود اعتماد میکنی..... شکلات یا کاکائو زیاد میخوری دوست داری نمیدونم تو چی تو رفتار یا عمل تو یه چیزی خاصی که اتفاقا بقیه هم بهت میگن سیاست داری کمی اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊سنم درسته
mhn99 عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 9108 شکلات یا کاکائو زیاد میخوری دوست داری نمیدونم تو چی تو رفتار یا عمل تو یه چیزی خاصی که اتفاقا بقیه ه ... سلام خوبین؟حس میکنید سال بعد چه رشته قبول شم؟ تجربیمدربارم چی حس میکنید؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 21997 سلام خوبین؟حس میکنید سال بعد چه رشته قبول شم؟ تجربیمدربارم چی حس میکنید؟ اینده نمیدونم گلم اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊سنم درسته
ـــaidam1384ــــ عضویت: 1404/03/10 تعداد پست: 513 احساسی،اکثر اوقات استرس داری، خوش قلب و مهربونی زود اعتماد میکنی..... عزیزممم میشه جواب منم بدین حس آ بهم چیه تو رابطست؟ یا ن