2777
2789

غروب رفتم خرید با مامانم و کلی دور زدیم خیلی خوش گذشت بعد رفتم دندونپزشکی دندونمو پر کرد بعد ک برگشتم خونه کلن ب هم ریختم😑بدون هیچ دلیلی

البته دلیلش تنهاییمه🥲وقتی فک میکنم چقدررر تنهاممم اعصابم ب هم میریزه

الانم اومدم تو اتاق برقام خاموش کردم دارم اهنگ گوش میدم🫠

اینم بگم صب پریود شدم ولی کلن هر دو هفته اینا حالم عوض میشه و دلم میگیره

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینکه روز اول پریودی بدون درد برات گذشت تو جزو بندگان برگزیده ای من صبح پریود شدم صبونه حاضر کردم ناهارامونو ریختم تو ظرف رفتم سر کار با ارباب رجوع سر پولی که تو حساب من نمیخواد بره چونه زدم زر زر همکارم با دوس پسرشو که چرا کاتن گوش دادم دلداریش دادم درد کشیدم کلی ناهار اومدم بخورم مایکروویو خراب بود همونطور سرد سرد خوردم اومدم خونه کلی کار کردم هعععی الکی فاز برداشتیا

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

همینکه روز اول پریودی بدون درد برات گذشت تو جزو بندگان برگزیده ای من صبح پریود شدم صبونه حاضر کردم ن ...

ن بابا از صب سه تا قرص خوردم ک درد نداشته باشم همیشه میرم بیمازستان سرم میزنم ولی حسش نبود

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾