2777
2789
عنوان

الان دکتر زنان وسط معاینه با تعجب پرسید حامله بودی

| مشاهده متن کامل بحث + 1822 بازدید | 79 پست
عزیزم دهانه ی رحم باز نیست و رحمم دم دست نیست که بتونه از توش چیزی دربیاره، حتی برای زایمانم اول منت ...

مال منم ببخشید داشت سقط میشد حس مردم گیرکرده با دست گرفتم کشبدم ودراوردم ....

اما خوب دیگه داشت سقط میشد و این نبود که دست نزنم بمونه نصفش اومده بود بیرون 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شایدم بچه نبوده یک چیزی گفته منم چون فیبروم و....دارم گاهی چیزهایی مثل لخته ازم دفع میشد شایدم انشاء ...

اره منم پلیکیستیک داشتم 

شاید مث شماست

آره فردا میرم سونو و آزمایش خون میدم

بچه دارم ولی نمیخواستم بچه دار هم بشم

اره منم پلیکیستیک داشتم شاید مث شماستآره فردا میرم سونو و آزمایش خون میدمبچه دارم ولی نمیخواستم بچه ...

خوب انشاءالله که خیره 

و انشاءالله اگرم بارداربودین دیگه بقایایی نمونده باشه ودفع شده باشه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

مال منم ببخشید داشت سقط میشد حس مردم گیرکرده با دست گرفتم کشبدم ودراوردم ....اما خوب دیگه داشت سقط م ...

تو واژنت بود یعنی؟

خونریزیت چجوری بود؟مال من قهوه ای رنگ بود

بعدش خونریزی نداشتی؟

نه والا من لک و لخته زیاد داشتم شاید خارج شدهچون میگفت تو واژن بوده و افتادهشما از رحمت خارج کردن

معاينم كه كرد،مقداري لخته درأورد،گفت بدین پاتولوژی مشخص شه چیه که معلوم شد بقایای جنینه،کاش برای شما هم تو شیشه میکرد میبردی پاتولوژی....من بعد معاینه اینقدر خونریزیم شدید شد که باید پوشک میذاشتم،پشتشم اورژانسی کورتاژ شدم

معاينم كه كرد،مقداري لخته درأورد،گفت بدین پاتولوژی مشخص شه چیه که معلوم شد بقایای جنینه،کاش برای شما ...

اتفاقا گفتم بدم پاتولوژی گفت نمیخواد سونو بدی مشخص میشه

قبلا پلیپ داشتم دادم پاتولوژی مشکلی نداشته

مال منم ببخشید داشت سقط میشد حس مردم گیرکرده با دست گرفتم کشبدم ودراوردم ....اما خوب دیگه داشت سقط م ...

خوب دیگه تو واژنت گیر کرده بود، لوله فالوپ.

رحم فاصله داره، بعد حین سقط دهانه ی رحم باز شده بوده دیگه، ولی بازم دستت بهش نمیرسه مگر کامل دستتو بکنی تو واژن دو پونزده سانت بعد دستت به دهانه ی رحم برسه. 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر چیزی فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. 

اتفاقا گفتم بدم پاتولوژی گفت نمیخواد سونو بدی مشخص میشهقبلا پلیپ داشتم دادم پاتولوژی مشکلی نداشته

شایدم برای شما چیز دیگه باشه،سونو بدین خاطر جمع میشین،من اشتباهی کردم به حساب پریود بودن دیر رفتم دکتر،همون زمانم چیزای سنگین بلند کردم

عزیزم دهانه ی رحم باز نیست و رحمم دم دست نیست که بتونه از توش چیزی دربیاره، حتی برای زایمانم اول منت ...

با اپلیکاتور بازش میکنن این چه حرفیه میزنید

پاپ اسمیر رو چجور میگیرن؟ زخم داخل رحم رو چجور‌فریز‌میکنن؟ شستشوی رحم رو چجور انجام میدن؟

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40