2777
2789
عنوان

الان دکتر زنان وسط معاینه با تعجب پرسید حامله بودی

| مشاهده متن کامل بحث + 1821 بازدید | 79 پست

آره ممکنه .....من اینجور تجربه ای از سالها پیش دارم...باردار بودم ونمیدونستم...لکه بینی داشتم،فکر میکردم پریودیمه تمام نمیشه...یه شب افتادم به خونریزی وحشتناک،انگار که شلنگ باز کنی خون میومد...با آمبولانس بردنم بیمارستان..اونجا کورتاژ شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ممکنه .....من اینجور تجربه ای از سالها پیش دارم...باردار بودم ونمیدونستم...لکه بینی داشتم،فکر می ...

چند ماهت بود

من دو ماه و چند روز بود لکه داشتم

اندازه یه لوبیا یک سانتی بود چیزی ک دراوارد

چند ماهت بودمن دو ماه و چند روز بود لکه داشتماندازه یه لوبیا یک سانتی بود چیزی ک دراوارد

اصلا نمیدونستم که باردارم که بفهمم چند ماهمه...ولی دکتر بهم گفت به دوماهه میخورده...خونی که خارج میشد لخته لخته بود،البته اوایل فقط لکه بینی بود،فکر میکردم پریودم تمام نمیشه

دکتر هول شد گفت توی واژن بود برش داشتمولی منم حس کردم دردش رو تو رحم بود نه واژنپنس سرد و کشیدنش رو ...

عزیزم دهانه ی رحم باز نیست و رحمم دم دست نیست که بتونه از توش چیزی دربیاره، حتی برای زایمانم اول منتظر میشن دهانه رحم خودش بازشه بعد ماما بتونه وارد عمل شه 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر چیزی فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. 

خب پس درست گفته تو واژن بوده ک برش داشته

بله 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر چیزی فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. 

اینکه میگی به بقایای حاملگی میخوره...داره دفع میشه...ولی باید بری سونو چیزی نمونه عفونت کنه

اره پرسید چیزی شبیه این خارج نشده بود ازت 

ک گفتم نه

گفت برو سونو بده ک مطمئن بشیم خارج شده همش

میگفت خیلی لک داشتی اگه شستشو نمی‌دادم هیچی دیده نمیشد 

دکتر خودش متعجب بود من شک کردم اصلا نفهمیدم واقعا چی ب چیه

این چیزی ک خارج کرد همه اش بود 

چرا از واژن خودش درنیومده و....

مال منم لخته لخته بود و قهوه ای

شایدم بچه نبوده یک چیزی گفته منم چون فیبروم و....دارم گاهی چیزهایی مثل لخته ازم دفع میشد 

شایدم انشاءالله بارداری و هنوزم تووجودته

من که سقط کردم اون لحظه درد داشتم وفهمیدم سقط شد بعدشم خونریزی زیاد دیگه کورتاژ نشدم 

اماهمکارم گفت دردداشتم و لکه بینی کم اما بعدش کورتاژشده بود چون بقایای جنین مونده بود 

تاسونو نری معلوم نمیشه

خبرشو بده رفتی سونو 

انشاءالله همون بشه که می خواهی

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶