2777
2789
عنوان

الان دکتر زنان وسط معاینه با تعجب پرسید حامله بودی

| مشاهده متن کامل بحث + 1821 بازدید | 79 پست
منم یه بار چندین سال پیش، یه هو یه درد عجیبی گرفتم،پریود نبودم وقتمم نبود.یه نیم ساعت درد خاصی گرفتم ...

احتمال داره 

من قبلش لکه بینی داشتم بعد بادرد شروع شد بعدش  شاید یک هفته خونریزی شدید داشتم طوریکه ازشدت دفع خون بازهم گاهی دردم زیاد میشد...

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمال داره من قبلش لکه بینی داشتم بعد بادرد شروع شد بعدش شاید یک هفته خونریزی شدید داشتم طوریکه از ...

اووه مال شما واقعاً سخت بوده 

ان شالله الان خوب باشی و دیگه تجربه نکنی عزیزم

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر چیزی فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. 

اووه مال شما واقعاً سخت بوده ان شالله الان خوب باشی و دیگه تجربه نکنی عزیزم

اره این مال نه سال قبل هست الان مادرسه تا وروجکم ودیگه هم بچه نمی خوام

انشاءالله خدا به همه ارزومندها سالمو صالحشو بده شما راهم عاقبت به خیر کنه 

ممنون😘

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

اره این مال نه سال قبل هست الان مادرسه تا وروجکم ودیگه هم بچه نمی خوامانشاءالله خدا به همه ارزومندها ...

خدا حفظشون کنه برات، خیرشون رو ببینی عزیزم. 

مرسی

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر چیزی فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره.