2777
2789
ببین صد در صد حتی تو طول روز استفاده نکنی برای مهمونی عالیه کلافه کنندس میری خونه کسی که ظرفشویی ندا ...

من امثال تو رو خونم دعوت‌نمیکنم

با اینکه ماشینم دارم

مهمونی ک صاحبخونه رو ب چشم گارسون ببینه خدا نصیب هیچ فامیلی نکنه

فراموشی کیمیاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربانت

❤️

سلام دوستان جدید الورود نیستم از سال ۹۶ عضو شدم ولی هر بار به لطف نی نی یار تعلیق شدم بعدش خواننده ی خاموش بودم تا دوباره عضو جدید شدم ممنون که رو مخ نمیرید تازه عضو شده نمیکنید از درک و فهم و شعور بالاتون سپاسگزارم 

من که به شدت پیشنهاد میکنم واقعا منو نجات داد.هر روز هم روشن میکنم.

نیاز هم نیست ظرفها رو خیلی تمیز کنی فقط آشغالهای بزرگ رو بردار

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
منم مثل شما ذره ذره پول جمع کردم و با تردید زیاد خریدمش ولی خیلی راضی ام راحت میشی از شستشوی دایمی ظ ...

من ویرپول خریدم میگن ته دیگ قابلمه روهم میشوره ینی نیاز نیست تمیزکنم تهشو؟؟

من خودم و خیلی ها رو دیدم که خوشم نمیاد میزبان ظرف یکبار مصرف بذارهزباله زیادی تولید می کنه که تا ۵۰ ...

هم اینکە ظروف یکبار مصرف کم‌وزن هستن و غذا داخلش تکون میخورە

نمیتونی تمرکز کنی رو‌غذا خوردنت

من یەبار یەجا رفتم ظروف یکبارمصرف گذاشتن اصلا نفهمیدم چجوری غذامو خوردم

من امثال تو رو خونم دعوت‌نمیکنمبا اینکه ماشینم دارممهمونی ک صاحبخونه رو ب چشم گارسون ببینه خدا نصیب ...

چیزی نگف ک حمله ور شدی راس میگ کلافه گنندس .... ی دفه تو گارسون میشی ی دفه طرف مقابل این ک ادا اصول نداره

من که به شدت پیشنهاد میکنم واقعا منو نجات داد.هر روز هم روشن میکنم.نیاز هم نیست ظرفها رو خیلی تمیز ک ...

مارکت چیه از چ شوینده اسنفاده میکنی برا من کدر میکنه براق نیست ظرف لیوانا بااین جلادهنده میزنم

مارکت چیه از چ شوینده اسنفاده میکنی برا من کدر میکنه براق نیست ظرف لیوانا بااین جلادهنده میزنم

مال منو بوش سری ۶ هست .قرص فینیش اصلا استفاده میکنم .

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
ینی فقد ی قرص میزاری مایع اینا هیچی؟

اره فقط قرص میزارم 

برای هر مهمونی چقد خرج ظرف میکنی؟کلا همچیو پلاستیکی میاری؟ لیوان بشقاب؟

قشنگم پلاستیکی نیستن ظروف گیاهی هستن و بسته به تعداد مهمان ها و پذیرایی داره 

سلام دوستان جدید الورود نیستم از سال ۹۶ عضو شدم ولی هر بار به لطف نی نی یار تعلیق شدم بعدش خواننده ی خاموش بودم تا دوباره عضو جدید شدم ممنون که رو مخ نمیرید تازه عضو شده نمیکنید از درک و فهم و شعور بالاتون سپاسگزارم 

من که به شدت پیشنهاد میکنم واقعا منو نجات داد.هر روز هم روشن میکنم.نیاز هم نیست ظرفها رو خیلی تمیز ک ...

این تمیز کردن ظروف قبل از چیدن داخلش خیلی دردسر نداره؟

شما چه مارکی دارید؟

و چه راهنمایی مهمی برای خریدش؟