2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایا فقط منم از ظروف یک بار مصرف ولی خیلی شیکو مجلسی در مهمونی ها استفاده میکنم 😬😬😬💔💔💔

سلام دوستان جدید الورود نیستم از سال ۹۶ عضو شدم ولی هر بار به لطف نی نی یار تعلیق شدم بعدش خواننده ی خاموش بودم تا دوباره عضو جدید شدم ممنون که رو مخ نمیرید تازه عضو شده نمیکنید از درک و فهم و شعور بالاتون سپاسگزارم 

این تمیز کردن ظروف قبل از چیدن داخلش خیلی دردسر نداره؟

نه راحته همونطور که قبل ظرف شستن باقیمونده غذا رو پاک میکنی همونطوره راحت با یه دستمال فقط باقیمونده غذا رو بردار مرحله شستشو رو نداری و مصرف اب هم کم میشه 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
ایا فقط منم از ظروف یک بار مصرف ولی خیلی شیکو مجلسی در مهمونی ها استفاده میکنم 😬😬😬💔💔💔

من خودم و خیلی ها رو دیدم که خوشم نمیاد میزبان ظرف یکبار مصرف بذاره

زباله زیادی تولید می کنه که تا ۵۰۰ سال حداقل تجزیه نمیشه

ضررهاش برای سلامتی هم هست

ببین صد در صد حتی تو طول روز استفاده نکنی برای مهمونی عالیه کلافه کنندس میری خونه کسی که ظرفشویی ندا ...

عزیزم چه مارکی دارید؟

و چه راهنمایی مهمی برای خریدش؟