2777
2789
من امثال تو رو خونم دعوت‌نمیکنمبا اینکه ماشینم دارممهمونی ک صاحبخونه رو ب چشم گارسون ببینه خدا نصیب ...

ربطی نداشت حرفتون 

ما مهمونی هامون اصولا جمعیت زیاده اکثرا ماشین ظرفشویی ندارن تمام اون ظرفا باید شسته بشه خشک بشه جمعش کنن بقیه واسه صاحب خونه یعنی تمام وقت کسی که میره مهمونی گرفته میشه و این اصلا درست نیست 

همون بهتر پس مهمونی اینجوری کسیو دعوت نکنن🤣

اگه ماشین باشه ظرفارو میزاری اون تو دیگه‌ تموم شد رفت فردا طرف خودش در میاره 

عزیزم چه مارکی دارید؟و چه راهنمایی مهمی برای خریدش؟

من الجی گرفتم عالیه از هرلحاظ اما قیمتش ب نسبت بقیه مارکا بالاتره و عالیه من خیلی راضیم از من پنلش لمسیه اگه باهاش مشکل نداری پنل لمسی خیلی خوبه مخصوصا از لحاظ ظاهری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ویرپول خریدم میگن ته دیگ قابلمه روهم میشوره ینی نیاز نیست تمیزکنم تهشو؟؟

وای نکن همچین کاری بعد چند وقت استفاده خراب میشه ماشین فقط ظرفارو بزار لطفاااا قابلمه نزار ماشین داغون میشه

وای نکن همچین کاری بعد چند وقت استفاده خراب میشه ماشین فقط ظرفارو بزار لطفاااا قابلمه نزار ماشین داغ ...

تازه خریدم هنوز نرسیده 

اما گفتن میشه قابلمه داخلش گذاشت گفتن تنها ظرفشوی یک قبلمه با ته دیگ بزاری کاملا تمیز میکنه تحویل میده

این تمیز کردن ظروف قبل از چیدن داخلش خیلی دردسر نداره؟شما چه مارکی دارید؟و چه راهنمایی مهمی برای خری ...

من اصلا تمیز نمیکنم فقط آشغالهای بزرگ رو برمیدارم.نیاز به تمیز کردن نیست.مال من بوش سری ۶ هست.

توصیه میکنم مارک خارجی بگیری 

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

ال جی 

راهنمایی خاصی نداره گلم شوینده هاشو فیک نخر 

مایع ظرفشویی که باهاش با دست طرف میشوری رو نریز تو ماشین 

ظرفارو سه وعده جمع کن بعد روشنش کن نیاز هم نیست همون لحظه که خاموش شد درش بیاری ظرفارو 

💚🌱

من امثال تو رو خونم دعوت‌نمیکنمبا اینکه ماشینم دارممهمونی ک صاحبخونه رو ب چشم گارسون ببینه خدا نصیب ...

من خودمم اصلا خونه کسی کار نمیکنم هیچکس رو هم تو مهمونی هام نمیزارم کار کنند چون اومدن خوش بگذرونن 

البته تو موقع سختی کنارشون هستم مثل مریضی و بدحالی 

💚🌱

من پاکشوما دارم  ب نظرم شوینده باید خوب باشه و اصل و زیاد ازش ایستفاده بشه 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی

من اصلا تمیز نمیکنم فقط آشغالهای بزرگ رو برمیدارم.نیاز به تمیز کردن نیست.مال من بوش سری ۶ هست.توصیه ...

وای بالاخره یه نفر پیدا شد که مثل من ظرف و ظروف کثیفش رو زیر شیر نگیره منم فقط آشغالای بزرگشو برمی‌دارم بعد می‌چینم توی ماشین اما چند روز پیش یکی گفت اینجوری ماشینت زود خراب میشه دیگه خیلی استرس گرفتم

وای بالاخره یه نفر پیدا شد که مثل من ظرف و ظروف کثیفش رو زیر شیر نگیره منم فقط آشغالای بزرگشو برمی‌د ...

اتفاقا میکن نشورین چون دیگه ماشین ظرفشویی تشخیص نیمده درست کارنمیکنه

اتفاقا میکن نشورین چون دیگه ماشین ظرفشویی تشخیص نیمده درست کارنمیکنه

آره اتفاقا نصاب به من هم همین حرف رو زد اما وقتی دیدم که همه ظرفاشون رو با دستمال کاغذی تمیز می‌کنند و بعد توی ماشین ظرفشور قرار میدن ترسیدم

وای بالاخره یه نفر پیدا شد که مثل من ظرف و ظروف کثیفش رو زیر شیر نگیره منم فقط آشغالای بزرگشو برمی‌د ...

اخه قرار باشه بشورم چه کاریه.فیلترش رو هم که تمیز میکنم.بعدش هم آشغالهای ریزش از لوله رد میشه میره

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت