2777
2789

دستش درد نکنه استراحت مطلق بودم دوهفتس آمده اینجا برامون پخت و پز میکنه دوروزه حالم بهتره و خودم بلند شدم کارامو میکنم میخاستم شام درست کنم گفت بده من درست میکنم گفت نه ممنون خودم میتونم حالم خوبه و درست میکنم یهو رفت تو قیافه ک برم خونه خودم راحت بشم. الانم قهر کرده رفته تو حیاط نشسته 

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی خودمو میکشم😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی اگر مهربونه باهات برو یه چیز ببر حیاط بخورید بگو چقدر این دوهفته ازم مراقبت کردید. اصلا از این رو به اون رو شدم. شما نبودی چی کار می‌کردم. به جاش امشب من برای شما آشپزی میکنم یه کم خستگی هات در بره. یه کم زبون بریز براش روابطتون خوب بمونه:)

واااا چه ناز نازو خواستی بهش کمک کنی دیگه فاز این مادرشوهرا نمیفهم

میگه نکنه بدت میاد من ظرفاتو بشورم گفتم نه سختمه شما برام ظرف بشوری میگه گفتم شاید بدت میاد از ظرف شستن من 🙄

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخی اگر مهربونه باهات برو یه چیز ببر حیاط بخورید بگو چقدر این دوهفته ازم مراقبت کردید. اصلا از این ر ...

تو قیافه هست شوهرم بهم جلو مادرش بی احترامی میکنه مادرش هم به خودش اجازه چنین رفتاری میده وگرنه بخدا بقیه عروساش حاضر جواب هستن همشون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میگه نکنه بدت میاد من ظرفاتو بشورم گفتم نه سختمه شما برام ظرف بشوری میگه گفتم شاید بدت میاد از ظرف ش ...

ایندفعه اینطوری بگو نه اصلا ولی تو این دوهفته خیلی زحمت کشیدین خواستم کم کم کارام انجام بدم تا کمکتون کنم شماهم مثکمتر خسته بشین یا یه همچین چیزی با زبون و کلمات خودت بگو

سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم

ایندفعه اینطوری بگو نه اصلا ولی تو این دوهفته خیلی زحمت کشیدین خواستم کم کم کارام انجام بدم تا کمکتو ...

رفتم براش میوه بردم محلم نداد اصلا😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40