از نظر وفاداری و دست ودلبازی وحمایت وسنگ صبوری توی سه سال خودشو بتون ثابت کرده باشه و درمرحله خواستگاری باشه ولی وقتی میبینتتون خیلی بهتون نزدیک بشه و لمستون کنه وکلا پسر گرمی باشه
آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰
یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
اتفاقا برعکس کسی که دوست داشته باشه خودشو کنترل میکنه که تو اذیت و ناراحت نشی
واقعا ربطی نداره
کار جنسی انجام نداده ک
ما ۵ سال دوس بودیم و نزدیک همم دوس داشتیم ازدواجم کردیم
یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
حیوان که نیست انسانه میتونه خودشو کنترل کنه و اینکه اگه با شما اینجوریه به راحتی میتونه با بقیه هم باشه ، با این اصطلاحات گرم مزاج و اینا خودتونو گول نزنین