میره زبان آموزشگاه رو عوض کردم هرچی تکلیف میگن این مثل خنگاست بهش میگم این چیه میگه نمیدونم نگفته تیچر بعد میرم ب تیچر میگم میگه نه دخترت اتفاقا اونروز که این درس رو گفتم ۴۵دقیقه تایم گذاشتم و دخترت هم سه جمله راجبش گفت هنگ میکنم بخدا این چیزا رو میشنوم اصلا معلوم نیست فازش چیه دردش چیه هرچقدر حرف میزنم انگاری به خر میگم نه من ها هرکس هرچی بهش میگه همینه بی تفاوت بین اهمیت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دختر من ۱۱ سالشه اتفاقا درش عالیه فقط حرصم میده .طبق تجربه خودم میگم هر چی بیشتر گیر بدی بدتر میشه . ...
علاقه داره ولی یه خنگ به تمام معناست بخدا همش میگم خدا لعنتت کنه خانومش میگه ۴۵ دقیقه توضیح دادیم فارسی حرف زدیم دخترت ۳ جمله راجب همین موضوع گف بعد گفتم جدی میگی کف بخدا گفتم آخه تو خونه گف هیچی نگفت تیچر