2777
2789

درس خوندن0

تمرین0حرف گوش نمیده دقت نمیکنه اصلا ابدا 

می‌ره زبان آموزشگاه رو عوض کردم هرچی تکلیف میگن این مثل خنگاست بهش میگم این چیه میگه نمیدونم نگفته تیچر بعد میرم ب تیچر میگم میگه نه دخترت اتفاقا اونروز که این درس رو گفتم ۴۵دقیقه تایم گذاشتم و دخترت هم سه جمله راجبش گفت هنگ میکنم بخدا این چیزا رو می‌شنوم  اصلا معلوم نیست فازش چیه دردش چیه هرچقدر حرف میزنم انگاری به خر میگم نه من ها هرکس هرچی بهش میگه همینه بی تفاوت بین اهمیت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من ۱۱ سالشه اتفاقا درش عالیه فقط حرصم میده .

طبق تجربه خودم میگم هر چی بیشتر گیر بدی بدتر میشه .

سعی کن براش جایزه بزاری .بعدشم اگه زبان علاقه نداره نزارش خب 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

همیشه اینطوریه؟

تمرکز پایین

یا نمیتونه سریع حاضر شه حس میکنی کنده

و......

بگو راهنماییت کنم

خب درس مدرسه اش چجوره

فقط این توصیفا که خنگی فلانی رو پیش خودش نگو !!!

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

دختر من ۱۱ سالشه اتفاقا درش عالیه فقط حرصم میده .طبق تجربه خودم میگم هر چی بیشتر گیر بدی بدتر میشه . ...

علاقه داره ولی یه خنگ به تمام معناست بخدا همش میگم خدا لعنتت کنه خانومش میگه ۴۵ دقیقه توضیح دادیم فارسی حرف زدیم دخترت ۳ جمله راجب همین موضوع گف بعد گفتم جدی میگی کف بخدا گفتم آخه تو خونه گف هیچی نگفت تیچر 

منم هنگ کردم