2777
2789
عنوان

وقتی تاپیک درباره خوراکی بچه ها برای مدرسه میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 2015 بازدید | 109 پست

همه از ماماناشون میگن چه لقمه هایی میذاشت و خاطرات مدرسشون 

من یه جور دیگه تعریف کنم من خودم دهه پنجایم  سه تا بچه داشتم بلند میشدم نمازمو میخوندم بخاری نفتی رو پر نفت میکردم  روشن میکردم  چایی میزاشتم و روی همین بخاری تخم مرغ درست میکردم سفره می انداختم سه تا بجه هام یه تایم بودن بیدار میشدن صبحونه رو میخوردن ولی خدایی پول نمیدادم بچه ها وضعمون چنانی نبود ولی لقمه میگذاشتم براشون 

خدا خیرت بده اسی منو یاد چی انداختی بوی نفت بوی بخاری نفت نم نم بارون 😔😔😔کاش اون زمان برگرده بجه هام بزرگ نمیشدن اینقد توی زندگیشون سختی نمیکشیدن واسه لقمه نون 

حالا باز خوبه شما یه چیزی میبردید من که گشنه میرفتم گشنه هم بر میگشتم چطوری زنده بودم خودمم نمیدونم 

مادرمم اصلا در پی تغذیه و اینجور چیزا واسمون نبود اصلا نمیفهمید ما چطوری میرفتیم و میومدیم

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه به تو کیک میدادن زمان من خودم قاضی میگرفتم اونم دست نزده برمی‌گردوندم اینقدر خشک بود از گلوم پا ...

قاضی چیه گلم ؟؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
دهه هفتادم صبحونه می خوردم.. لقمه و پول و میوه هم می‌بردم این حرفها برای همه صدق نمی کنه

آره برای همه که نه ولی خب خیلیامون اینطور بودیم البته من خودم عادت های غذایی خوبی هم نداشتم مثلاً اصلا میوه خور نیستم هنوزم که هنوزه نمی‌خورم یا شیر پنیر این چیزا دوست نداشتم

من همیشه بابام برام لقمه میذاشت بعضی روزا هم کیک یا تی تاب و ساندیس یا شیر میذاش هر  روزم بهم پول میداد.ولی خودم دلم نمیومد پول خوراکی بدم جمع میکردم پولامو 

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

به نظر من اصلا به وضعیت مالی نیست به اون لحظه اس حتی اون وسیله و خوراکی رو همون بچه تو خونه هم دارند ولی اون لحظه وقتی بوش میپیچه تو بینیش دلش میخواد آخه واقعا دیگه سوسیس و کالباس بو داره مفیدم نیست ، حتی شاید خوراکی از مغازه می‌خرن چندبرابر یه مشت آجیل یا یه موز بشه قیمتش ها ولی به اون لحظه است فقط و دنیای بچگی شون

آماده کمک به بچه های گل و گلاب انسانی🌱🤍

من یک تیکه نون خالی میبردم تو مدرسع هم که بهمون کیک میدادن توقع داشتت نخوریم بیاریمش خونه😐

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

من یادمه مامانم حتی واسم برنامه کلاسیم م هم نمیچید

یادم داده بود کتاب درختی نگارش‌ه

ریاضی روش عکس سیبه

و هر شب همینجوری آماده میکردم

البته بیخیال نبود لقمه های ساده مثل نون و پنیر هر صبح واسم میذاشت ولی مثل مامان های الان نه

این همه رسیدگی و ناز کشیدن نبود

دهه هشتادیم

خدا جونم من خودم رو جمع و جور میکنم ولی حال دل داداشم رو خودت خوب کن❤️‍🩹

من دهه هشتادیم یا خودم هرچی داشتیم لقمه میگرفتم یا تغذیه نمیبردم مامان و بابامم کاری نداشتن و چندان ...

ولی خب با پدر مادرهای بهتر نسل اونقدر مفیدی هم نیستن فقط جسورن مثلاً مامان من هزاران برابر من به داداشم رسیدگی کرد الان ۱۵ سالشه به شدت لوس و پر توقع و بی مسئولیته از پس بدیهی ترین کارای خودشم برنمیاد و واقعا خوب بار نیومده

به چی میخندیدن?

من تا کلاس یازدهم همین برنامه بود وقتایی که تا دو مدرسه بودم مامانم غذا میزاشت یا ساندویچ برا می‌خرید می‌آورد و.... 

همش میگفتن فلانی کیفش باز کنی ۳تا کتاب میاره همش خوراکی

یا یه بار یکی از معلم هام می‌گفت فلانی تو زنگ تفریح میبینم همش در حال خوردن تغذیه 

ولی سال دوازدهم عروسی کردم خونه خودم بودم ن صبحانه ن تغذیه فقط تو راه همسرم برام بیسکویت ساقه طلایی با کرم کاکائو می‌خرید پولم میداد اونجا بود که فهمیدم مامانم چه کار بزرگی می‌کرده همیشه فکر تغذیه و خراکمون بوده

زمان ما ۵۰ تومن ۵۰ تا تک تومنی نه ۵۰ هزارتومن میدان میرفتیم مدرسه از بابا مدرسه اشغال میخریدیم میومد ...

وای آره زمان ما هم هنوز پول خورده بود مثلاً دویست تومنی من با اونا نوشمک می‌خریدم😂

من هیچ وقت یادم نمیاد مامانم صب بیدار شده باشه برا من صبحانه بده یا لقمه بگیره 

ظهر که برمیگشتم هر موقع داداشم زودتر میومد غذا میخوردن هر موقع من زودتر برمیگشتم باید صبر میکردیم تا داداشم بیاد 

من مامان بابام تو کل دوازده سال تحصیلی ۵ بارم نیومدن مدرسم جلساتم نمیومدن میگفتن میخوان پول بگیرن گو ...

اره میگفتن میخوان چرت وپرت بگن وپول بگیرن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

دقیقااا چون الان خداروشکر مامانا آگاه شدن😍بیشتر به بچها اهمیت میدن

البته همیشه هم نتیجه مثبتی نداره الان به خیلی از بچه های الان نگاه کنی خیلیاشون لوس پرتوقع بی ادب بی مسئولیت رسیدگی نباید باعث لوس شدن بچه بشه بچه یکم هم باید سختی بکشه