2777
2789
عنوان

خانمای باردار یه لحظه بیاین

118 بازدید | 11 پست

من هفته۱۷ بارداری هستم. دیشب تنگی نفس گرفته بودم. البته از ابتدای حاملگی دچار شده بودم ولی دیشب به قفسه سینه ام فشار میومد. میخواستم بدونم کسی اینجوری شده؟ مشکلی هست یا طبیعیه؟ لطفا راهنماییم کنید ممنون

خدایا دلم و آروم کن و بهم آرامش بده
طبيعى ادم تو دوران باردارى نفس تنگى ميگيره

درسته ولی توی اینترنت دیدم نوشته سه ماهه اول و سوم طبیعیه ولی الان من سه ماهه دوم هستم. به همین خاطر نگران شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته ولی توی اینترنت دیدم نوشته سه ماهه اول و سوم طبیعیه ولی الان من سه ماهه دوم هستم. به همین خاطر ...

من کلش داشتم نشسته میخوابیدم همسرم میگفت شبا میترسم از نفس کشیدنت اانگار داری جون میدی 

من کلش داشتم نشسته میخوابیدم همسرم میگفت شبا میترسم از نفس کشیدنت اانگار داری جون میدی 

پس شاید بعضی ها اینطوری میشن . خیلی نگران بودم فکر میکردم فقط من اینجوری شدم

هر وقت رفتى پيش دكترت بگو ولى من تقريبا از سه ماهه دوم به بعد اينجورى بودم

که اینطور. ممنون از اینکه تجربتو بهم گفتی. ان شاءالله کوچولوت به سلامتی به دنیا بیاد

پس شاید بعضی ها اینطوری میشن . خیلی نگران بودم فکر میکردم فقط من اینجوری شدم

نه جالبه که من از همون ااول نفس نفسم میزدم موقع راه رفتن اون یکی بارداریم اصلا اینطوری نبودم 

عزیزم چطوری تیکر بارداری بزارم ؟

اون بالا سمت چپ قسمت پروفایل، گزینه نی نی سایت من رو انتخاب کن. بعد که باز میشه گزینه تیکر بارداری رو بزن