2777
2789

من یکی از برادرام شده گل سر سبد هیچ سودی هم واسه کسی نداره ها فقط چون اون یکی داداشم مشکلاتش زیاده و همیشه سربار مامانم ایناس میگن پس این یکی خیلی خوبه.

تا حدی که مامانم واسه اون هر کاری میکنه ولی من چیزی ازش میخام یا تیکه و طعنه به شوهرم میندازه که یعنی شوهرت پس چیکارس. مثلا من اثاث کشی داشتم خیای مشکلات برام پیش اومد بابام میگفت ما بیایم که کاری نمیتونیم بکینم من که کمرم درد میکنه. درحالیکه الان برای داداشتم رفته سر ساختمونش آجر میچینه.

من اگه اینو بگم میشم بچه بی شعور و نفهم. خواهرام که بدتر هی میگن کاراتو خودت بکن هیچی ازینا نخواه ماهم نمیخایم . خب چرا نباید بخام. که همه رو بدن به داداشا 

سینه ام دکان عطاریست، دردت چیست؟!

اره زبونا محبت میکنن ولی عملا فرق زیادی میزارن 

منم یه مدتبهشون محل نمیزارم 

شام و ناهار باهاشون نمیخورم ...هی میان دورن منم هیچی نمیگم  میگن چیشده منم میگم هیچی چون اگه مستقبم بگم متهم میشم به بد ذاتی پس غیر مستقیم دلشونو خون میکنم

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره زبونا محبت میکنن ولی عملا فرق زیادی میزارن منم یه مدتبهشون محل نمیزارم شام و ناهار باهاشون نمیخو ...

امروز انقد بغض کردم دارم میترکم الان نزدیک دو ماهه من داره پدرم درمیاد تو خونه هی مامانم میگه بیام کمک ولی بعدشم میگه کاری نمیتونیم بکنیم که منم میگم نمیخاد بیاید بعدشم گفت بابات رفته به داداشت کمک کنه والا بابام یه زنبیلو میده شوهرم بیاره میگه کمرم درد میکنه. نمیدونم چی بهشون بگم نمیتونم مثل قبل باشم

سینه ام دکان عطاریست، دردت چیست؟!
امروز انقد بغض کردم دارم میترکم الان نزدیک دو ماهه من داره پدرم درمیاد تو خونه هی مامانم میگه بیام ک ...

مستقیم گله کن 

بعدش فاصله بگیر و رسمی برخورد کن 

اگرم رابطتتو قطع کنی باز تو متهم میشی 

آدمای تقصیرکار یه جوری رفتار میکنن که تهش تو مقصر بشی 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته