2777
2789
عنوان

میشه با وجود بارداری پریود شد

248 بازدید | 30 پست

تا حالا برای کسی پیش اومده با وجود بارداری، پریود بشه؟ یکی می گفت تا پنج ماهگی مث هر ماه پری میشده

مامان یه آقا پسر گوگولی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خطرناکه؟ به چه دلیله؟

آره دیگه خطرناکه

تو پریود دیواره رحم می‌ریزه ،جفت بچه هم به دیواره رحم وصله دیواره بریزه بچه سقط میشه

نشنیدی میگن اونایی که خونریزی دارن باید استراحت مطلق باشند و تهدید به سقط هستن؟

خاهرمن تا پنح ماهکی پریود میشده اصلا نمبدونسته حامله میره بهداشت میگه هیچی علائم داری یانه اونم میگه نه ولی وقتی دکنر آزمایش مبنوسه رور بعدش نشون دکتر میده میگه بارداری، حتی شکمش هم بالا امده بود...  🤣🚩

ی سوال دارم من ی روزه پریودم عقب افتاده و تمام علائم پریودی رو دارم کمر درد دلدرد پادرد سینه درد میخوام بی بی چک بزنم چن روز بعد باید اینکارو کنم ؟یا میخوام آزمایش بدم چطور؟

اون چه اولیایی بوده راجب پریودش با معلم بچه اش صحبت می‌کرده🥴

همون بچه‌ای که سرش پریود میشده،کمی ناراحتی جسمی و مغزی داشت،، توی سالن مدرسه یا پشت درکلاس مینشست، گاهی زنگهای تفریح باهم حرف میزدیم و از بچه و مریضیش میگفت💔

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️