2777
2789
عنوان

میشه با وجود بارداری پریود شد

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 30 پست

هربدنی فرق داره شاید بشه البته دکتر تشخیص میده دلیلشو 

میل یکی ک بعد زایمان پریودیش منظم اتفاق می افته یکی هم تا دو سال شیردهی پریود نمیشه 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون بچه‌ای که سرش پریود میشده،کمی ناراحتی جسمی و مغزی داشت،، توی سالن مدرسه یا پشت درکلاس مینشست، گ ...

پریود به بچه و مریضش در کل ربطی نداره

چون به معلم بچه ام احترام قایلم

راستش اولیا راجب پریودش به معلم بگه و معلم این بحث رو گوش کنه کلا برام عجیب اومد

عزیزم اون تاپیک قفل شد،۳ ساله ازدواج کردم.دوماه اول ک خیانتاش دیدم.بعد وام میگرفتیم میریخت حساب خواهرش.رمز عابر بانکاش عوض میکرد.چتامون نشون خواهراش میداد.هر حرفی بود میرفت میگفت.رابطه هامونو تو شرکت تعریف میکرد.هر بحثی میشه عین بچه ننه ها ده روز ده روز قهر میره خونه ننش با کوله بار لباس.شاواشای جشنامون رو میخواست سوا کنه.یه سال و چهارماهه خونه خریدیم یه ضرررررب میگه تو دنبال خونه ای جا مهریه برش داری.طلاهام جهازم فروختم بابت بخشی از خونه گیر میدن بزنیم اسم ننش.تا یه سال خرجی خونه نمیاورد.بازم خیانت.اصلااااا نه زنگمیزنه نه پیام میده.همه مریضیاش از چشم من میبینه. هنوز یه مسافرت نرفتم.و خیلی چیزا که الان یادم نیست.

اون ۴۰ کیلوعه من ۷۰

به حرف مادرم بختم سیاه شد  رسما.چقدر کوتاه اومده باشم خوبه؟

عزیزم اون تاپیک قفل شد،۳ ساله ازدواج کردم.دوماه اول ک خیانتاش دیدم.بعد وام میگرفتیم میریخت حساب خواه ...

عزیزم ببخشید اگه باعث شدم ناراحت بشی، خواهر شوهرات سابقه جدایی دارن؟ شوهرت ازشون حرف شنوی داره؟ 

مامان یه آقا پسر گوگولی

عزیزم ببخشید اگه باعث شدم ناراحت بشی، خواهر شوهرات سابقه جدایی دارن؟ شوهرت ازشون حرف شنوی داره؟

نه فداتشم ناراحت نشدم.یدونشون ازدواج کرده که اونم تو سن بالا و شوهرش قبلا جدا شده.اره تو نامزدی میگفتم مانتو بخر مثلا میگفت دستور از بالا بیاد کلا لوس بچه ننس دیگه خستم کرده.یه خواهرشم ۳۸ سالشو مجرد نقص عضو داره کمرش یه طرفه پاشم میلنگه

نه فداتشم ناراحت نشدم.یدونشون ازدواج کرده که اونم تو سن بالا و شوهرش قبلا جدا شده.اره تو نامزدی میگف ...

بنظرم اگه خیلی تحت تاثیر اطرافیان هست، ارتباطش رو کم و حتی قطع کنه، امکانش هست؟ پدر و مادرش در قید حیات هستن؟ 

مامان یه آقا پسر گوگولی

بنظرم اگه خیلی تحت تاثیر اطرافیان هست، ارتباطش رو کم و حتی قطع کنه، امکانش هست؟ پدر و مادرش در قید ح ...

اره هستن.دهن بینه.چندشب پیش حسابی باهاشون دعوا کردم سر همین قهر رفتنتاش.دیگه از این ببعد درو باز نمیکنم واسش