2777
2789
عنوان

پسرا چرا اینجوری می کنن❓❗😐😑

125 بازدید | 3 پست

دوستان می تونید تاپیک من با عنوان《پسرا چرا اینجوری شدن رو بخونید》که بخاطر فحاشی کاربر لاک_صورتی بستم  تاپیک رو 

خلاصه  بگم من تو گروه دانشگاه عضو هستم بعد پسر های رشته های دیگه میان مزاحمت ایجاد می کنن تو اکانت من حتی عکس پروف یا اسم هم ندارم بگم برا اونه

من سریع برخوردی جدی اما محترمانه می کنم و بلاک

من ادم جدی و سنگینی هستم با کسی کاری ندارم ولی چون فامیل فضول ما هم این دانشگاه درس داره می خونه مشکوک شدم ک از طرف اون یا ن

حالا به نظر شما این حجم از مزاحمت طبیعی؟

لطفا لطفا یاد بگیرید اگر در یک تاپیک شرکت می کنید به استارتر تاپیک فحش ندید چون تربیت خانواده ای که داخلش بزرگ شدین رو نشون میده از من چیزی کم نمیشه 

کاربر لاک صورتی بهم گفت چون رل ندارم من ادم اسکولی هستم گفتم مثل اون توهین نکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس حدسم درست بوده چون واقعا مشکوک اخه طرف میاد میگه من اصغر ام فلان سن همسن من فلان شهر ادم شک می کن ...

اره اصلا طبیعی نیس 

منم دانشگاه رفتم دیدم اینطوری نیست ندیده و نشناخته کسایی بیان پیویت 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔