2777
2789
عزیزم تو داری بدی هاشو عیب هاشو می‌بینی ولی به زور می‌خوای انکار کنیشخصی که گذشته ی درستی نداشته قطع ...

اره💔💔💔

رایتش فراموشش کرده بودم تو قطار ب طرز یهویی همودیدیم و شوک زده شدیم و دوباره برگشتیم اما من ادم سابق نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینطور ک گذشته من براش مهمه و میگه مت باید مطمئن شم باکره ای گذشته اونم باید برام مهم باشه درستع؟؟؟ ...

تو خودت میگی و خودتم نقض میکنی 

میگی هول نیست ،  با دخترا تو قطار لاس میزده

میگی اختلاف سنی مون نرماله ، احساساتمون متفاوته 

اصلا این اختلاف سنی تو دوتا جای متفاوت از زندگی هستن 

خیلیم بی شعوره که خودش همه کار کرده و بکارت براش مهمه

و شما هم خیلی شوتی 

این بحث بیماری های مقاربتی و زگیل رو یه شوخی میدونی ، در حالی که مطمئن باش داره و اگر رابطه داشتین شما هم دارین ، و باعث انواع سرطان های زنان میشه و hpv اصلا درمان نداره 

همسن و سالاش میشن امثال من، من الان ۳۷ سالمه (البته متاهلم) ولی میخوام بهت بگم اگه همین الان مبخواست ...

درسته دقیقا متوجه ام عزیزم میدونی اون منو ساده د بچه فرض میکرد وواقعا ساده و احمق بودم چرا چون دوسش داشتم چشام کور بود تفاوت سنیمون نمیدیدم لاس زدنای قبلیش مهم نبود میگفتم مهم الان به بعده

ولی خیلی اذیتم کرد

من حس میکنم اگه باهرشخصی جزاین ازدواج کنم ممکنه مثل الان ک تو ذهنم میاد و حالمو بدمیکنه فسمو میگیره خطور کنه اون وقت اوج فاجعه اس یامثلا ازدواج کنم یهو ببینمش

مثل اتفاقی ک یکسنبه افتاد راه اهن تهران دیدمش رئیس قطاره و دایتم از تهران میرفتم قزوین رئیسش این بود و واقعا حالم بد شد تامیک قبلیم گفتم 

خیلی حالم بده هم میخوامش هم نمیخوامش

منم متاسفانه گذاشتش آزارم میده و هردفعه میگم ای کاااش نمیپرسیدم تا نسبت بهش اینطوری نمیشدم اما بنظرم ...

اما کار خوبی کردی پرسیدی

شماهنوزم باهمین ؟ قصدت باهاش فقط دوستیه یاازدواج

متوجه ام کلا رابطه بدون هیجان و ذوق پیش میرع